Sommerboost der giver en skolestart fuld af gåpåmod og fornyet skoleglæde Sommer mobil header1

Vi tilbyder fysisk undervisning efter samråd med myndighederne Se vores FAQ

Sommerboost hos MentorDanmark


Giv dit barn en skolestart fuld af gåpåmod

Forskning viser, at den lange sommerferie giver en hel måneds tabt skolelærdom. Vi synes, det er vigtigt at holde sommerferie og slappe af, men der er ingen grund til at lade så megen viden gå tabt. Derfor tilbyder vi et intensivt og effektivt sommerboost, der med sjov og

motiverende undervisning sikrer en skolestart fuld af gåpåmod og faglig selvtillid - både i folkeskolen og gymnasiet. Vores mentorer underviser i øjenhøjde og skræddersyr et sommerforløb med udgangspunkt i det behov dit barn har.

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Sådan foregår det


Vi er med hele vejen fra behovsafklaring til succesoplevelse

1. Behovsanalyse


100% fokus på dit barns behov

Forud for ethvert sommerboost udarbejder vi en behovsanalyse. Behovsanalysen udarbejdes med udgangspunkt i den første samtale, hvor vi spørger ind til dit barns behov og udfordringer, faglige standpunkt, fritidsinteresser, sociale trivsel og motivation for at lære. Efter samtalen får I behovsanalysen tilsendt med vores anbefaling til sommerboostets længde og format.

Forud for ethvert sommerboost udarbejder vi en behovsanalyse

2. Det gode match


Vi håndplukker det bedste mentor-match

Behovsanalysen danner grundlag for, at vi kan håndplukke den helt rette mentor til jeres barn. Alle vores mentorer er certificerede topstuderende, hvis faglighed og pædagogiske evner er testet. Vi bestræber os på at finde en mentor, der både matcher jeres barns faglige udfordringer og bopæl, men samtidig også matcher personlighed, fritidsinteresser og læringsstile.

Vi håndplukker den helt rette mentor til dit barn

3. Magien begynder


Den faglige og personlige udvikling tager fart

Efter hver undervisningsgang skriver mentoren en rapport, og I kan følge med på sidelinjen via vores app, når den faglige og personlige udvikling tager fart. Vi følger også med på sidelinjen og kontakter jer løbende for at høre om jeres oplevelser med mentorforløbet. I aftaler alle de praktiske detaljer indbyrdes med mentor, men I kan naturligvis altid kontakte jeres fagvejleder, hvis der er behov for justeringer.

Med et sommerboost tager den faglige og personlige udvikling fart

4. Klar til skolestart


Få en skolestart med fagligt overskud og gåpåmod

Et intensivt sommerboost skal både være sjovt og lærerigt. Derfor tilrettelægger jeres mentor forløbet, så aktiviteter og læring går hånd i hånd. Sommerboostet giver tid og ro til at samle op på det forudgående skoleår og være på forkant med det kommende. Ambitionen er at vedligeholde og udvikle jeres barns viden og faglige selvtillid, så I får en skolestart med fagligt overskud og gåpåmod.

Få en skolestart fuld af gåpåmod og fagligt overskud