Glade under lektiehjælp ved bord Glade under lektiehjælp ved bord

Få lektiehjælp på Vesterbro

Giv dit barn skoleglæden tilbage

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Lektiehjælp på Vesterbro

- ekstra skolehjælp i hverdagen

Har dit barn det svært i skolen? Eller er motivationen fuldstændig forduftet? MentorDanmarks mentorer fra Vesterbro har alle fået 10 eller 12 i alle fag, de underviser i. Derudover tilbyder de også undervisning i alle fag i grundskolen og i gymnasiet, og de vil helt sikkert gerne hjælpe til med dit barns lektier.

Vores mentorer er unge fra København, hvoraf størstedelen er studerende på en videregående uddannelse, for eksempel på Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet eller Copenhagen Business School. Derudover har vi mentorer på ungdomsuddannelser, som er udvalgt på grund af deres høje faglige niveau, for eksempel fra Gefion Gymnasium og Rysensteen Gymnasium. Udover deres eget høje niveau har mentorerne også adgang til materiale af højt niveau fra Gyldendal.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Elev spejler sig i mentor

Skræddersyet en-til-en-undervisning

Mentor skræddersyr forløbet til dit barn

Lektiehjælp hos MentorDanmark er altid tilpasset den enkelte elev. Det vil sige, at dit barn selv kan vælge, hvad der er brug for hjælp til. Det betyder, at mentoren har god tid til dit barn, og at undervisningen kan tilpasses den måde, dit barn lærer allerbedst på. Alt dette er muligt, fordi undervisningen foregår i en en-til-en-konstellation, hvor dit barn får et trygt forhold til sin mentor.

Derudover foregår lektiehjælpen også ung-til-ung, så dit barn får mulighed for at spejle sig i et andet ungt menneske, der brænder for lektiehjælpsfaget og for at gøre en forskel. Når dit barn spejler sig i mentoren, kan dit barn blive inspireret og få yderligere lyst til læring.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor og elev faar styr på lektierne under lektiehjaelp

I bestemmer hvor og hvornår

Jeres mentor lytter til jeres behov

De fleste familier vælger at have en fast ’’lektiehjælpsdag’’ på ugen, hvor mentoren kommer to timer ad gangen. Det skaber overskuelighed og gennemsigtighed, både for mentor og elev. Derudover foregår lektiehjælpen som regel i eget hjem, hvor jeres barn kender omgivelserne, og der ikke er nogen udefrakommende i nærheden.

For nogle børn kan det dog være svært at være derhjemme, for eksempel hvis dit barn meget let bliver distraheret af sit legetøj eller sine devices. Så kan lektiehjælpen heldigvis også foregå et sted i nærheden, uden for jeres hjem. Dit barn kan for eksempel mødes med sin mentor på Vesterbro Bibliotek, der har gode faciliteter til lektiehjælp. Det er også muligt at få lektiehjælp udenfor; for eksempel i nærheden af Enghave Plads. Hvis I vil have flere forslag til lektiehjælpssteder, kan vores fagvejledere også være behjælpelige.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Mentor bruger vendespil under lektiehjaelpen

Ring og hør mere om et mentorforløb

Når du ringer til 61 61 77 77 eller lægger dit telefonnummer i kontaktboksen, får du en af vores fagvejledere i røret. Vores fagvejleder vil tage en uforpligtigende samtale med dig for at afdække dit barns behov, fritidsinteresser og personlighed. Den information bruger vi nemlig til at matche dit barn med en mentor, så vi har bedst mulige vilkår for at skabe et match med god kemi.

Når fagvejlederen har matchet dit barn med en mentor, får I også et uforpligtigende første møde med mentoren. Herefter ringer fagvejlederen til jer for at spørge, om I også synes det er et godt match. Efterfølgende ringer fagvejlederen løbende og tjekker op på, at I forbliver tilfredse hele vejen gennem forløbet.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer