Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp på Vesterbro

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp på Vesterbro og omegn

- ekstra skolehjælp i hverdagen

Har dit barn det svært i skolen? Eller er motivationen fuldstændig forduftet? MentorDanmarks mentorer fra Vesterbro har alle fået 10 eller 12 i alle fag, de underviser i og er klar med lektiehjælp til dit barn.

Derudover tilbyder de også undervisning i alle fag i grundskolen og i gymnasiet, og de vil helt sikkert gerne hjælpe til med dit barns lektier og faglige niveau. Vi tilpasser og skræddersyr undervisningen ud fra dit barns behov, fritidsinteresser og personlighed. Med indblik i den information matcher vi dit barn med den helt rette mentor, så kemien opstår.

Lektiehjælp i alle fag på Vesterbro

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor på Vesterbro og omegn

  Vores mentorer er unge fra København, hvoraf størstedelen er studerende på en videregående uddannelse, for eksempel på Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet eller Copenhagen Business School

  Derudover har vi mentorer på ungdomsuddannelser, som er udvalgt på grund af deres høje faglige niveau, for eksempel fra Gefion Gymnasium og Rysensteen Gymnasium. Udover deres eget høje niveau har mentorerne også adgang til materiale af højt niveau fra Gyldendal.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted på Vesterbro

  Lektiehjælpen foregår som regel i eget hjem, hvor jeres barn kender omgivelserne, og der ikke er nogen udefrakommende i nærheden.

  For nogle børn kan det dog være svært at være derhjemme, for eksempel hvis dit barn meget let bliver distraheret af sit legetøj eller sine devices. Så kan lektiehjælpen heldigvis også foregå et sted i nærheden, uden for jeres hjem. Dit barn kan for eksempel mødes med sin mentor på Vesterbro Bibliotek, der har gode faciliteter til lektiehjælp. Det er også muligt at få lektiehjælp udenfor; for eksempel i nærheden af Enghave Plads. Hvis I vil have flere forslag til lektiehjælpssteder, kan vores fagvejledere også være behjælpelige.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  De fleste familier vælger at have en fast ’lektiehjælpsdag’ på ugen, hvor mentoren kommer to timer ad gangen. Det skaber overskuelighed og gennemsigtighed, både for mentor og elev.

  Vi har fleksible undervisningsrammer, og I kan bestemme tid og sted selv, så tilpasser vores mentorer sig efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp på Vesterbro til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mentee lytter

  Skræddersyet en-til-en-undervisning

  Mentor skræddersyr forløbet til dit barn

  Lektiehjælp hos MentorDanmark er altid tilpasset den enkelte elev. Det vil sige, at dit barn selv kan vælge, hvad der er brug for hjælp til. Det betyder, at mentoren har god tid til dit barn, og at undervisningen kan tilpasses den måde, dit barn lærer allerbedst på. Alt dette er muligt, fordi undervisningen foregår i en en-til-en-konstellation, hvor dit barn får et trygt forhold til sin mentor.

  Derudover foregår lektiehjælpen også ung-til-ung, så dit barn får mulighed for at spejle sig i et andet ungt menneske, der brænder for lektiehjælpsfaget og for at gøre en forskel. Når dit barn spejler sig i mentoren, kan dit barn blive inspireret og få yderligere lyst til læring.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.