Lektiehjælp i Hillerød

Bliver dit barns blik tomt, når snakken falder på matematik eller dansk? Giv dit barn et fagligt og personligt løft med lektiehjælp skræddersyet ud fra dit barns behov. Hos MentorDanmark har vi mentorer i hele landet, så vi står klar til at hjælpe jer, hvad end I bor i hjertet af Hillerød eller i nogle af de mindre byer som Gørløse eller Gadevang.

Oftest foregår undervisningen i hjemmet, men der er også rig mulighed for at mødes uden for hjemmets fire vægge, hvis der er brug for det.

Hos MentorDanmark ved vi, at børn er unikke og lærer på forskellig vis, så hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kunne undervisningen eventuelt foregå på Hillerød Bibliotek. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og plads til store armbevægelser, ville Frederiksborg Slot og Slotshave være et oplagt sted. Her er der plads til bevægelsesopgaver og en gåtur rundt om slottet til at øve engelske gloser, tabeller eller det, dit barn har brug for hjælp til.

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer er alle topstuderende, og en stor del af dem studerer en videregående uddannelse på blandt andet Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet. Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden gennem lektiehjælp, således at vi kan få lyst til læring tilbage på skoleskemaet. Mentorerne har adgang til et væld af materiale fra Gyldendal, som kan bruges i undervisningen. Hos MentorDanmark går vi meget op i at finde den rette mentor til netop dit barn. Vi mener derfor, at det perfekte match opstår, når mentor og elev kan mødes på midten, og vi lægger derfor stor vægt på dit barns interesser, personlighed og foretrukne læringsstil.

Bliv kontaktet inden 24 timer

En-til-en-undervisning

Elev får lektiehjælp

Vores mentorer er mere end blot en lektiehjælper, og de gør en dyd ud af deres undervisning. Vores koncept hos MentorDanmark er en-til-en-undervisning, og det er også ung-til-ung-undervisning. Det er det, ford vi mener, at børn og unge har brug for en ligesindet at spejle sig i, når man står med faglige udfordringer. Identifikation og anerkendelse er vigtigt for os.

Vi ved, at mange børn og unge sidder med en følelse af skyld og skam, når det kommer til deres faglige udfordringer. Derfor møder vores mentorer eleverne i øjenhøjde og med respekt. Det sikrer vi, ved at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet på skolebænken, og de har dermed helt styr på pensum, og hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. En af de mange fordele ved ung-til-ung-relationen er, at mentorerne ved, hvad de unge interesserer sig for. De ved, hvilke problematikker man kan stå overfor som barn og som et ungt menneske, og de fungerer også som en rollemodel.

Alle vores mentorer er ambitiøse og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Kun de allerbedste bliver en del af vores mentorteam. Derudover tester vi deres pædagogiske evner, de skal gennemføre MentorUddannelsen, og så tilbyder vi en række mikrokurser om læring, formidling og diagnoser. Det gør vi for at klæde vores mentorer godt på, og vi går ikke på kompromis med deres faglige og pædagogiske kompetencer.

Vi hjælper i alle fag

Ring og få vejledning om et mentorforløb i Hillerød

Når I ringer ind, vil I komme i kontakt med vores fagvejledere, hvorefter I vil få en personlig fagvejleder tilknyttet. Jeres personlige fagvejleder vil stå for at finde den helt rigtige mentor til dit barn og løbende sikre, at alt er, som det skal være.

Hvis I sidder inde med spørgsmål til mentorordningen overordnet eller til jeres specifikke forløb, så sidder vores fagvejledere klar til at svare på jeres spørgsmål. Mange af fagvejlederne er kendte i Hillerød og omegn, og de kan derfor også hjælpe med, hvordan lokalområdet kan bruges i undervisningen. Jeres tilknyttede mentor vil naturligvis også ligge inde med gode idéer til, hvordan naturen og byen vil kunne bruges aktivt i undervisningen.

Fagvejleder sidder foran computer

Andres erfaringer

Andres erfaringer

Indskolingen
Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

Bliv kontaktet inden 24 timer