Fluesmækker_5 Fluesmækker_5

Få skræddersyet lektiehjælp

- med en kompetent og sød mentor

Mentor hjaelper elev med lektierne

Lektiehjælp i Hillerød

Vores mentorer i Hillerød og omegn kan hjælpe dit barn

Bliver dit barns blik tomt, når snakken falder på matematik eller dansk? Giv dit barn et fagligt og personligt løft med lektiehjælp skræddersyet ud fra dit barns behov. Hos MentorDanmark har vi mentorer i hele landet, så vi står klar til at hjælpe jer, hvad end I bor i hjertet af Hillerød eller i nogle af de mindre byer som Gørløse eller Gadevang.

Hos MentorDanmark ved vi, at børn er unikke og lærer på forskellig vis, så hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kunne undervisningen eventuelt foregå på Hillerød Bibliotek. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og plads til store armbevægelser, ville Frederiksborg Slot og Slotshave være et oplagt sted. Her er der plads til bevægelsesopgaver og en gåtur rundt om slottet til at øve engelske gloser, tabeller eller det, dit barn har brug for hjælp til.

Vores mentorer er alle topstuderende, og en stor del af dem studerer en videregående uddannelse på blandt andet Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet. Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden gennem lektiehjælp, således at vi kan få lyst til læring tilbage på skoleskemaet.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Taet og godt forhold elev og mentor imellem

En-til-en-undervisning

Sammen med en ligesindet mentor

Vores mentorer er mere end blot en lektiehjælper, og de gør en dyd ud af deres undervisning. Vores koncept hos MentorDanmark er en-til-en-undervisning, og det er også ung-til-ung-undervisning. Det er det, fordi vi mener, at børn og unge har brug for en ligesindet at spejle sig i, når man står med faglige udfordringer. Identifikation og anerkendelse er vigtigt for os.

Vi ved, at mange børn og unge sidder med en følelse af skyld og skam, når det kommer til deres faglige udfordringer. Derfor møder vores mentorer eleverne i øjenhøjde og med respekt. Det sikrer vi, ved at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet på skolebænken, og de har dermed helt styr på pensum, og hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. En af de mange fordele ved ung-til-ung-relationen er, at mentorerne ved, hvilke problematikker man kan stå overfor som barn og som et ungt menneske, og de fungerer også som en rollemodel.

Alle vores mentorer er ambitiøse og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Kun de allerbedste bliver en del af vores mentorteam. Derudover tester vi deres pædagogiske evner, fordi vi ikke vil gå på kompromis med deres faglige og pædagogiske kompetencer.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Foraeldre er glade for deres barns mentor

Ring og få vejledning om et mentorforløb i Hillerød

Fagvejlederne sidder klar ved telefonerne

Når I ringer ind, vil I komme i kontakt med vores fagvejledere, hvorefter I vil få en personlig fagvejleder tilknyttet. Jeres personlige fagvejleder vil stå for at finde den helt rigtige mentor til dit barn og løbende sikre, at alt er, som det skal være.

Hvis I sidder inde med spørgsmål til mentorordningen overordnet eller til jeres specifikke forløb, så sidder vores fagvejledere klar til at svare på jeres spørgsmål. Mange af fagvejlederne er kendte i Hillerød og omegn, og de kan derfor også hjælpe med, hvordan lokalområdet kan bruges i undervisningen. Jeres tilknyttede mentor vil naturligvis også ligge inde med gode idéer til, hvordan naturen og byen vil kunne bruges aktivt i undervisningen.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer