Fluesmækker_5
Fluesmækker_5

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Hillerød

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Hillerød og omegn

Vores mentorer kan hjælpe dit barn

Bliver dit barns blik tomt, når snakken falder på matematik eller dansk? Giv dit barn et fagligt og personligt løft med lektiehjælp skræddersyet ud fra dit barns behov. Hos MentorDanmark har vi mentorer i hele landet, så vi står klar til at hjælpe jer, hvad end I bor i hjertet af Hillerød eller i nogle af de mindre byer i Nordsjælland som Gørløse eller Gadevang.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i både grundskolen og gymnasiet, og når I investerer i et lektiehjælpsforløb hos os, får I eksklusivt adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Hillerød

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Hillerød

  Uanset hvor i Hillerød I bor, kan vi finde en mentor til jer. Vores mentorer er alle topstuderende, og en stor del af dem studerer en videregående uddannelse i København på blandt andet Københavns Universitet, Copenhagen Business School og Danmarks Tekniske Universitet. Mange af vores mentorer læser også på de bedste gymnasier i Hillerød og omegn, og fagligheden er i top.

  Alle vores mentorer er ambitiøse og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Kun de allerbedste bliver en del af vores mentorteam. Derudover tester vi deres pædagogiske evner, fordi vi ikke vil gå på kompromis med deres faglige og pædagogiske kompetencer. Fælles for alle mentorerne er, at de brænder for at hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden gennem lektiehjælp, således at vi kan få lyst til læring tilbage på skoleskemaet

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Hillerød

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår oftest i trygge rammer i hjemmet, men lektielæsningen kan også foregå på et bibliotek eller lignende i nærheden. Hos MentorDanmark ved vi, at børn er unikke og lærer på forskellig vis, så hvis dit barn har brug for ro til at fordybe sig, kunne undervisningen eventuelt foregå på Hillerød Bibliotek. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og plads til store armbevægelser, ville Frederiksborg Slot og Slotshave være et oplagt sted. Her er der plads til bevægelsesopgaver og en gåtur rundt om slottet til at øve engelske gloser, tabeller eller det, dit barn har brug for hjælp til.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  For mange fungerer det bedst med en fast lektiehjælpsdag om mandagen eller onsdagen. Men vores mentorer er også fleksible, hvis I foretrækker at planlægge lektiehjælpen fra uge til uge. Forløbet tilrettelægges ud fra jeres behov og ønsker.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Hillerød til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  Sammen med en ligesindet mentor

  Vores mentorer er mere end blot en lektiehjælper, og de gør en dyd ud af deres undervisning. Vores koncept hos MentorDanmark er en-til-en-undervisning, og det er også ung-til-ung-undervisning. Det er det, fordi vi mener, at børn og unge har brug for en ligesindet at spejle sig i, når man står med faglige udfordringer. Identifikation og anerkendelse er vigtigt for os.

  Vi ved, at mange børn og unge sidder med en følelse af skyld og skam, når det kommer til deres faglige udfordringer. Derfor møder vores mentorer eleverne i øjenhøjde og med respekt. Det sikrer vi, ved at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet på skolebænken, og de har dermed helt styr på pensum, og hvad der fungerer i praksis, og hvad der ikke gør. En af de mange fordele ved ung-til-ung-relationen er, at mentorerne ved, hvilke problematikker man kan stå overfor som barn og som et ungt menneske, og de fungerer også som en rollemodel

  Priser på lektiehjælp i Hillerød

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.