Rette match_5 Rette match_5

Skal dit barn have hjælp i et fag eller to?

Få skræddersyet lektiehjælp i Birkerød

Danmarks største udbyder Ekspertudviklet lektiehjælp Tilpasset dine behov Mentorer i hele landet

Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
Elev er glad under lektiehjaelp med sin mentor

Lektiehjælp i Birkerød

Få den perfekte lektiehjælper nær Birkerød

Mangler dit barn lektiehjælp i Birkerød? Hos MentorDanmark tilbyder vi kompetent lektiehjælp i hele Birkerød på alle niveauer i folkeskolen og i gymnasiet. Størstedelen af vores mentorer er topstuderende på de videregående uddannelser i København, såsom Københavns Universitet eller Copenhagen Business School – eller er stjerneelever fra BG eller et andet gymnasium i nærområdet.

Vores mentorer dækker dermed forskellige aldersgrupper, men derudover har de også forskellige fag og interesser, som vores matches tager udgangspunkt i. Uanset om det gælder læsning i 1. klasse i dansk, integralregning i 3. g i matematik eller et hvilket som helst andet emne eller fag i folkeskolen og gymnasiet, vil dit barn få lektiehjælp i Birkerød, som er udarbejdet specifikt efter, hvordan dit barn lærer allerbedst. Dit barn får dermed hjælp fra en mentor, som ikke bare er topstuderende, men også bor i nærheden, har fælles fritidsinteresser og erfaring med dit barns læringsstil.

Mød en mentor

Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

Glad mentor hjaelper

En-til-en-undervisning i øjenhøjde

Mentoren er ikke bare en lektiehjælper, men også en rollemodel

Hos MentorDanmark er det rigtig vigtigt, at vores mentorer ikke bare er endnu en travl underviser. Det undgår vi ved at skabe ung-til-ung-relationer i undervisningen, hvor mentoren også fungerer som en rollemodel. Derigennem giver vi selvtillid og motivation i skolefagene og sikrer en forøget skoleglæde hos dit barn.

Fordi aldersforskellen mellem mentor og elev er lille, foregår undervisningen altid i øjenhøjde og skaber et trygt læringsrum, der giver plads til aha-oplevelser og faglig fremgang. En anden fordel er, at mentorerne lige har haft samme pensum som dit barn – og derfor husker de alle detaljerne i pensum. Når der er pause i undervisningen, gør den lille aldersforskel, at der er plads til at tale om både sko og Harry Potter-merchandise.

Vi hjælper i alle fag

Se vores mest efterspurgte her
Grundskolen
Gymnasiet
Mentor bruger en tavle under lektiehjaelp

Vores mentorer er lokale

– og underviser på det tidspunkt og sted, der passer jer bedst

De fleste mentorer underviser hjemme hos eleven – så hjælpen er i vante og trygge omgivelser. Hvis det ikke passer med lektiehjælp hjemme hos jer, kan det dog også foregå et andet sted i Birkerød som for eksempel på Hovedbiblioteket i Birkerød. Hvis eleven lærer ved at være aktiv, kan man også bruge Rude Skov Skole eller Søholmskolens legeplads.

I har ikke kun mulighed for at vælge, hvor undervisningen skal foregå, men også hvornår det passer jer. Når du ringer ind til os, matcher vi med en mentor, der kan undervise på den dag og det tidspunkt, som passer ind i jeres skema. Dagene kan også være varierede, så undervisningen foregår på forskellige dage fra uge til uge. Alt det taler du med fagvejlederne om, første gang du ringer til os.

Andres erfaringer

Se hvorfor 4 ud af 5 vælger os

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Mentorerne hjælper med alt i dansk i gymnasiet

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Glad mor ringer til fagvejledningen

Vores fagvejledere er klar til at hjælpe jer

– og kender mulighederne i Birkerød

Dit første møde med MentorDanmark bliver gennem vores dygtige fagvejledere, som sidder klar ved telefonen for at hjælpe. De sikrer, at I får talt om dit barns udfordringer, hvor i Birkerød lektiehjælpen skal foregå, og hvilke fritidsinteresser dit barn har. Fagvejlederen hjælper dig hele vejen gennem forløbet og matcher jer også med den rette mentor. Fagvejlederen sørger løbende for at kontakte jer for at sikre, at I glade for forløbet, og at alting er, som det skal være.

Mange af vores fagvejledere kommer fra området og kan derfor være med til at pege i retning af et godt, lokalt lektiehjælpssted, der er tilpasset dit barns læringsstil. Hvis dit barn lærer bedst ved at være aktiv, kan vi foreslå naturperler i området, hvor dit barn har adgang til lærerig undervisning, frisk luft og plads til fysisk udfoldelse.

For eksempel kunne undervisningen foregå ved Birkerød Sø eller Langedam, hvor naturen kan bruges som indgangsvinkel til en samtale på engelsk, tysk eller fransk – eller man kan addere svaner og ænder i søen, hvis det gælder matematikundervisning. Hvis behovet for bevægelse er mindre, er der også mulighed for en tur til Mantziusgården, hvor dit barn kan sætte sig i græsset og nyde solskinnet, imens vores engagerede mentorer hjælper med undervisningen, hvad end det handler om trigonometri, engelsk grammatik eller analyse af Karen Blixens fortællinger.

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.