Dyrehaven Dyrehaven

Få skræddersyet lektiehjælp i Hellerup

Vores mentorer har fokus på skoleglæde

Elev spejler sig i mentor

Lektiehjælp i Hellerup

Personlig lektiehjælp i til dit barn

Hos MentorDanmark leverer vi personlig og tilpasset lektiehjælp i Hellerup og omegn. Vores mentorer ved, at hvert barn er unikt og kan opleve forskellige udfordringer undervejs i skoleforløbet. Måske er det et specifikt fag, dit barn synes er svært? Eller det kan være, at motivationen ikke helt er der? Lige meget hvilken udfordring dit barn oplever, har vi en mentor, der vil være en god støtte for dit barn. Vores mentorer er i forskellige aldre og med hver deres faglighed spænder vores mentorprofiler bredt. Men fælles for alle mentorerne er, at de ønsker, dit barn skal lykkes og få den bedst mulige oplevelse.

Når vi skal finde den helt rette mentor til dit barn, er det ikke kun et spørgsmål om faglig udfordring og geografi. Vores erfaring er nemlig, at det perfekte match opstår, når mentor og elev kan spejle sig i hinanden. Derfor er det perfekte match også baseret på dit barns fritidsinteresser, personlighed og foretrukne måde at lære på.

Portræt af mentor

Mød en mentor

Karoline vægter den gode kemi

Karoline er en af vores mange dygtige mentor. Efter gymnasiet ville hun gerne holde sin viden ved lige, så hun kunne være klar til at studere teknisk biomedicin på Danmarks Tekniske Universitet.

”Jeg holder i den grad stadig min viden ved lige, og det er jo helt vildt fedt. Derudover har jeg altid godt kunne lide at lære fra mig, og det at være mentor er en fed mulighed for at gøre det på en lidt anderledes måde. Når man er mentor, får man nemlig denne her en-til-en-relation, og det er derfor meget anderledes, end hvis man fx er vikar og underviser en masse elever på én gang. Det, synes jeg, er vildt fedt, da man lærer hinanden bedre at kende, og undervisningen kan derfor blive mere afslappet og personlig. På den måde kan vi også opbygge en god kemi, hvilket er vigtigt for mig, da eleven ikke skal føle, at vedkommende stadig sidder i skolen."

Karoline fortæller, at hun har mødt sine elever i øjenhøjde, og selvom de har været jævnaldrende, har hun mærket, at de havde en respekt for hende, fordi hun selv lige havde været i deres sted og dermed vidste, hvad hun talte om.

Karolines succes som mentor skyldes, at hun altid prioriterer at forklare og skabe forståelse. Det er alfa omega, at hendes elever faktisk forstår, hvordan opgaverne løses. For på den måde bliver de mere selvstændige individer.

Vi hjælper i alle fag

Her er vores mest efterspurgte
Grundskolen
Gymnasiet
Elev faar hjaelp af mentor med lektierne på computeren

Mentor er rollemodel og underviser

En ung dit barn kan spejle sig i

Der er ingen tvivl om, at alle vores mentorer har fagligheden fuldstændigt på plads, vi rekrutterer nemlig kun topstuderende med 10 og 12 i de fag, de skal undervise i. Den mentor, der kommer hjem til jer, er derfor med garanti en fagligt dygtig og målrettet mentor. Og med den faglige kasket kommer også en anden rolle. Oplevelsen er nemlig gang på gang, at barnet på et tidspunkt begynder at spejle sig i mentoren, der kommer til at virke som rollemodel.

Mange børn og forældre oplever lektielæsningen som en frustrerende aktivitet, hvor rollefordeling, tidsperspektiv og kvalifikationer spænder ben for de gode intentioner. Det er ærgerligt, men helt forståeligt. Vores erfaring er, at lektielæsningen tit glider lettere, når det er et andet ungt menneske, der hjælper til. I modsætning til mange forældre har mentor også skolegang og lektielæsning i frisk erindring, og det skaber en anden tillid og troværdighed.

Andres erfaringer med lektiehjælp

98,6% familier vil anbefale os til andre

Danniel Nor

“Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.”

Olivia

“Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.”

Maja

“Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.”

Jeppe

“Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.”

Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Fagvejledningens telefoner er åbne

- ring og hør mere om vores lektiehjælp

Alle forløb hos MentorDanmark starter i fagvejledningen, hvor du bliver mødt af en kompetent fagvejleder i røret. Vi stræber altid efter at levere førsteklasses oplevelser for hvert barn, og derfor spørger vi grundigt ind til netop dit barns behov, interesseområder, fagspecifikke udfordringer samt foretrukne læringsstil. Jo mere vi ved om dit barn, desto bedre baggrund har vi for at skabe det perfekte match. Vi stræber efter at finde den mentor, der matcher dit barns faglige udfordringer bedst og som bor i nærheden af jer. Vi prøver også altid at finde en mentor, der deler interesser med dit barn.

De fleste elever vælger at få lektiehjælp i eget hjem, men hvis man fx lærer bedst gennem aktiviteter, kan det være en mulighed at søge ud af huset. Hellerup er kendt for sine mange flotte grønne områder, hvor man snildt kan rykke undervisningen til. Udendørsundervisning har blandt andet den fordel, at det er væsentligt anderledes end den undervisning, som eleven er vant til i skolen. Vores erfaring er, at lidt luftforandring er godt, hvis man er kørt fast i lektielæsningen og har brug for at ryste posen. Måske ligger der et godt sted i nærheden af jeres hjem, som kan skabe en ideel ramme for en sjov og lærerig lektiehjælp?

Bliv kontaktet inden 24 timer

Telefonnummer