By sider
By sider

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Hellerup

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med fokus på at skabe skoleglæde, motivation og lyst til læring. Alle vores mentorer har fået topkarakterer.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Elev og mentor arbejder under lektiehjaelp

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Hellerup og omegn

Personlig undervisning til dit barn

Hos MentorDanmark leverer vi personlig og tilpasset lektiehjælp i Hellerup og omegn. Vores mentorer ved, at hvert barn er unikt og kan opleve forskellige udfordringer undervejs i skoleforløbet. Måske er det et specifikt fag, dit barn synes er svært? Eller det kan være, at motivationen ikke helt er der?

Lige meget hvilken udfordring dit barn oplever, har vi en mentor, der vil være en god støtte for dit barn. Vores mentorer er i forskellige aldre, og med hver deres faglighed spænder vores mentorprofiler bredt. Men fælles for alle mentorerne er, at de ønsker, dit barn skal lykkes og få den bedst mulige oplevelse.

Lektiehjælp i alle fag i Hellerup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Hellerup

  Uanset hvor i Hellerup I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Hellerup er tæt på København, der er en af Danmarks største studiebyer, hvor størstedelen af vores certificerede mentorer studerer. De læser på en af de mange videregående uddannelser i København – såsom Københavns UniversitetCopenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Hellerup og omegn såsom Øregård Gymnasium, Gammel Hellerup Gymnasium m.fl.  

  Når vi skal finde den helt rette mentor til dit barn, er det ikke kun et spørgsmål om faglig udfordring og geografi. Vores erfaring er nemlig, at det perfekte match opstår, når mentor og elev kan spejle sig i hinanden. Derfor er det perfekte match også baseret på dit barns fritidsinteresser, personlighed og foretrukne måde at lære på.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Hellerup

  De fleste elever vælger at få lektiehjælp i eget hjem, men hvis man fx lærer bedst gennem aktiviteter, kan det være en mulighed at søge ud af huset. Hellerup er kendt for sine mange flotte grønne områder, hvor man snildt kan rykke undervisningen til. Udendørsundervisning har blandt andet den fordel, at det er væsentligt anderledes end den undervisning, som eleven er vant til i skolen. Vores erfaring er, at lidt luftforandring er godt, hvis man er kørt fast i lektielæsningen og har brug for at ryste posen. Måske ligger der et godt sted i nærheden af jeres hjem, som kan skabe en ideel ramme for en sjov og lærerig lektiehjælp?

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Jo mere vi ved om dit barn, desto bedre baggrund har vi for at skabe det perfekte match. Vi stræber efter at finde den mentor, der matcher dit barns faglige udfordringer bedst og som bor i nærheden af jer. Vi prøver også altid at finde en mentor, der deler interesser med dit barn. Ønsker dit barn fleksibilitet i forhold til, hvornår lektielæsningen skal foregå, sørger vi for det. Det kan være, at I foretrækker en fast dag såsom mandag eller onsdag eller mere fleksible aftaler, som I koordinerer med jeres mentor løbende.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Hellerup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Elev spejler sig i mentor

  Mentor er rollemodel og underviser

  En ung dit barn kan spejle sig i

  Der er ingen tvivl om, at alle vores mentorer har fagligheden fuldstændigt på plads. Vi rekrutterer nemlig kun topstuderende med 10 og 12 i de fag, de skal undervise i. Den mentor, der kommer hjem til jer, er derfor med garanti en fagligt dygtig og målrettet mentor. Og med den faglige kasket kommer også en anden rolle. Oplevelsen er nemlig gang på gang, at barnet på et tidspunkt begynder at spejle sig i mentoren, der kommer til at virke som rollemodel.

  Mange børn og forældre oplever lektielæsningen som en frustrerende aktivitet, hvor rollefordeling, tidsperspektiv og kvalifikationer spænder ben for de gode intentioner. Det er ærgerligt, men helt forståeligt. Vores erfaring er, at lektielæsningen tit glider lettere, når det er et andet ungt menneske, der hjælper til. I modsætning til mange forældre har mentor også skolegang og lektielæsning i frisk erindring, og det skaber en anden tillid og troværdighed.

  Mød en mentor

  Karoline vægter den gode kemi.

  Karoline er en af vores mange dygtige mentor. Efter gymnasiet ville hun gerne holde sin viden ved lige, så hun kunne være klar til at studere teknisk biomedicin på Danmarks Tekniske Universitet.

  ”Jeg holder i den grad stadig min viden ved lige, og det er jo helt vildt fedt. Derudover har jeg altid godt kunne lide at lære fra mig, og det at være mentor er en fed mulighed for at gøre det på en lidt anderledes måde. Når man er mentor, får man nemlig denne her en-til-en-relation, og det er derfor meget anderledes, end hvis man fx er vikar og underviser en masse elever på én gang. Det, synes jeg, er vildt fedt, da man lærer hinanden bedre at kende, og undervisningen kan derfor blive mere afslappet og personlig. På den måde kan vi også opbygge en god kemi, hvilket er vigtigt for mig, da eleven ikke skal føle, at vedkommende stadig sidder i skolen."

  Karoline fortæller, at hun har mødt sine elever i øjenhøjde, og selvom de har været jævnaldrende, har hun mærket, at de havde en respekt for hende, fordi hun selv lige havde været i deres sted og dermed vidste, hvad hun talte om. Karolines succes som mentor skyldes, at hun altid prioriterer at forklare og skabe forståelse. Det er alfa omega, at hendes elever faktisk forstår, hvordan opgaverne løses. For på den måde bliver de mere selvstændige individer.

  Et billede af mentor Karoline

  Priser på lektiehjælp i Hellerup

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød flere af vores dygtige mentorer

  - de brænder alle for læring og kan hjælpe dit barn
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.