Ekstraundervisning i hjemmet


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

MentorDanmark tilbyder ekstraundervisning i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Ved at bringe undervisningen ind i hjemmets trygge rammer får dit barn de bedste forudsætninger for at lære i en tryg atmosfære. I får en fast mentor tilknyttet, som kommer på tidspunkter, der passer jer bedst. Ekstraundervisningen kan give dit barn lysten til at lære tilbage, så det bliver sjovt at lave lektier og sjovt

at gå i skole. Målet for undervisningen er at øge barnets faglige selvtillid, hvilket også ofte fører til et bedre selvværd. Vi gør vores bedste for at finde det perfekte match til lige netop dit barn. Matchet er baseret på faglighed, personlighed, geografi og fritidsinteresser. Dét giver gode forudsætninger for, at mentoren kan opfylde dit barns behov, og at ekstraundervisningen bliver en god oplevelse.

Andres erfaringer


98,6% vil anbefale os til andre – se her hvorfor

Danniel Nor får lektiehjælp af Signe

Indskolingen

Jeg synes, det er meget sjovere at gå i skole, end det var før.

- Danniel Nor, 2. klasse

lektiehjælp mellemtrinnet

Mellemtrinnet
Jeg er blevet bedre i skolen, efter Marie-Louise er kommet.

- Olivia, 5. klasse

lektiehjælp udskolingen

Udskolingen
Når min mor har hjulpet mig, har jeg følt mig lidt dum.

- Maja, 8. klasse

lektiehjælp gymnasiet

Gymnasiet
Jeg kan forklare meget af det, som vores lærer spørger os om.

- Jeppe, 1. g

Ekstraundervisning


- en god start på skoleåret

Klar til skolestart

I MentorDanmark brænder vi for at motivere, skabe yes-følelser og styrke den faglige selvtillid – og det er sød musik i vores ører, hver gang vi hører "Nå, det var jo ikke så svært" og "Nu tør jeg godt række hånden op". Når kalenderen siger august, og eleverne skal tilbage i skole igen, sidder vores mentorer klar til at give inspirerende og skræddersyet ekstraundervisning. For Frederik har ekstraundervisningen sat skoleglæde på skemaet. Hvor han førhen var usikker, læser han i dag Stephen King og føler sig sikker, når  dansklæreren gennemgår stoffet i skolen. 

Læs, hvordan ekstraundervisning hjalp Frederik