Skræddersyet lektiehjælp øger skoleglæden og den faglige selvtillid

Hjemmeundervisning


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Hos MentorDanmark tilbyder vi hjemmeundervisning i alle fag og til elever i både folkeskolen og på ungdomsuddannelser. Ved at bringe undervisningen ind i hjemmets trygge rammer, får dit barn de bedste forudsætninger for læring og kontinuitet med en mentor, som sikrer en sjov, nærværende og aktiverende undervisning.

Målet for undervisningen er at sikre faglig udvikling og øge den faglige selvtillid. I får en fast mentor tilknyttet, og vi sørger for det perfekte match med udgangspunkt i dit barns behov, personlige læringsstil og interesser. I får et gratis første møde med mentoren, så I kan se kemien an, inden I påbegynder forløbet.

Vil du blive klogere på, hvorfor hjemmeundervisning kan være en god ide for dit barn? Så læg dit nummer og bliv kontaktet helt uforpligtende

Er det svært at hjemmeundervise?


Få hjælp i alle fag og klassetrin

At hjemmeundervise sit eget barn kan være svært. Særligt når man ikke er underviser til daglig. Hvis dit barn mangler støtte til det faglige, kan I få hjemmeundervisning af en mentor, som både gør det sjovt at lave lektier og skaber lyst til læring.  

Alle vores mentorer er screenet for deres pædagogiske evner, og derfor kan de skræddersy hjemmeundervisningen til dit barn.

Tag en snak med os om hjemmeundervisning


Vi vil meget gerne finde en mentor til jer

Hvis du savner støtte til hjemmeundervisning, er vi her for at hjælpe dig. Vores fagvejledere sidder klar ved telefonen for at besvare spørgsmål og hjælpe med at finde en mentor, som matcher dit barns personlighed og interesser.

Skriv en kort besked, hvor du fortæller, hvad I ønsker hjælp til. Så skal vi nok ringe dig op og finde den helt rigtige mentor til jer.

Skræddersyet hjemmeundervisning


Få en god start på skoleåret

Klar til skolestart

En god start på skoleåret giver gåpåmod og fagligt overskud til resten af skoleåret. Derfor er det en god idé, at man inden skolestart forbereder sig på at skulle tilbage til skolen igen. Vores mentorer støtter både elever inden skolestart, og når de er kommet i gang med skoleåret. De er rollemodeller, som med tilpassede metoder og nærvær gør det sjovt og udviklende at få hjemmeundervisning. For Frederik var hjemmeundervisning med mentor Trine nøglen til at blive dus med dansk i skolen. I modsætning til tidligere føler han sig nu sikker, når dansktimen starter. 

Læs om Frederiks hjemmeundervisning her