Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

Line fortæller om læseforløb afspil video

OBS! Sundhedsstyrelsen har givet os grønt lys til at undervise

MentorDanmark logo Gyldendal logo EyeJustRead logo

Få hjælp til læsevanskeligheder

Start rejsen i vores helteunivers

Vi har specialiseret os i at knække læsekoden for børn med ordblindhed og generelle læsevanskeligheder. Her findes kun helte, og opgaven er at finde superkræfterne frem. Vi fokuserer på dit barns styrker frem for svagheder og ved, hvad det betyder for selvtilliden og læseglæden at opnå succesoplevelser i et fællesskab af ligesindede. Det skaber tro på egne evner – og her ender man som en rigtig læsehelt.

Med ny teknologi og forskningsbaseret materiale har vi sammen med Gyldendal og førende eksperter udviklet et læseforløb med det formål at gøre en afgørende forskel i dit barns skoleliv og komme læsevanskelighederne til livs. Hvis du tror, at dit barn vil have gavn af en rejse i vores helteunivers, tilbyder vi en uforpligtende samtale og en gratis læsetest.

Gratis læsetest og samtale

Tag en snak med os, inden I beslutter jer

Tre læsehelte

Inden I beslutter, om et forløb hos LæseHeltene er for jer, tilbyder vi en gratis læsetest og en samtale med vores faglige leder Line. I får både en traditionel læsetest, og I får lov at opleve vores eye tracking system, der kortlægger dit barns læsevanskeligheder og læsemønstre.

Under samtalen vil Line spørge ind til dit barns oplevelse med læsning, så vi ved, hvor vi skal sætte ind. På den måde sikrer vi det bedst mulige forløb for jer, og I oplever samtidig vores helteunivers.

Vores læseforløb

Vi har fokus på dit barns behov og udvikling

Line fortæller om læseforløb afspil video

Inden læseforløbet kan gå i gang, starter I med en samtale hos vores faglige leder Line. Hun er uddannet lærer og læsevejleder. Line har over 10 års erfaring med at hjælpe børn og unge med læsevanskeligheder til større læselyst og øget skoleglæde.

Lydbokse med eyetracking

Vi bruger ny prisvindende teknologi

Vi har udviklet egne lydbokse med eyetracking teknologi fra EyeJustRead. Her kan man meget nøjagtigt opdage elevens læsemønstre og træne nye læsestrategier.

Efter læsning kan øjenbevægelser og oplæsning afspilles og analyseres, så mål og indsatser for læsning kan evalueres. På den måde kan vi effektivt hjælpe dit barn med han eller hendes læsevanskeligheder.

Som forældre vil man løbende få rapporter om sit barns læseudvikling.

EyeJustRead er udviklet og udvikles fortsat i tæt samarbejde med praktikere, elever og universiteter.

Eyetracking stationer

7 ugers læseforløb

Vi skaber varige forbedringer

illutration: 1 uges intensiv undervisning

1 uges intensiv undervisning

Ugeforløbet foregår fra mandag til fredag i tidsrummet 08.30-14.30.

Dit barn vil få en masse grundlæggende redskaber, der gør læsning sjovere og lettere. Med teknologien fra EyeJustRead vil dit barns læsevanskeligheder og mønstre blive afkodet, herefter har vi mulighed for at tildele dit barn nye læsestrategier og booste dem.

Kurve illustration

6 ugers forløb i læseklubben

I de efterfølgende 6 uger, kommer dit barn én gang om ugen i 2 timer i læseklubben efter skole. Her træner vi det indlærte fra ugeforløbet. Vedligeholdelsesforløbet bliver skræddersyet ud fra barnets indlæringsevne med afsæt i resultaterne fra ugeforløbet.

illutration: 6 ugers forløb i læseklubben

Vores udviklingsteam

Eksperterne kvalificerer og udvikler vores læseforløb

Line Kragbøll

Line Kragbøll er faglig leder hos LæseHeltene og har en baggrund som skolelærer og et diplom i læsevejledning. Hun har 10 års erfaring med elever med læsevanskeligheder har igennem sin karriere arbejdet med elevernes forskellige tilgange til læring.

Line Kragbøll

Janus Askø er stifter og CEO for EyeJustRead. Han har mere end 10 års erfaring med at forstå og implementere digitale løsninger i uddannelsessystemet. Janus har en baggrund som skolelærer og en kandidat fra IT Universitetet med en specialisering i eyetracking.

Line Kragbøll

Ida Kroner er uddannet audiologopæd og tidligere redaktør på danskredaktionen hos Gyldendal. Hun er talehørekonsulent i Frederiksberg PPR. Ida har udviklet de to læringsapps Udtaleappen og Læseappen.

Line Kragbøll

Line Leth har været dysleksivejleder, testlærer og underviser på Hillerødsholmskolen i 10 år. Derudover har Line været læsekonsulent i Hillerød, og hun afholder foredrag i hele Danmark om dysleksi.

Priser

En god investering til at styrke dit barns læsning

Bliv kontaktet

Du kan også kontakte os på mail her

7 ugers læseforløb

  • 1 uges undervisning designet af førende eksperter (30 timers undervisning)
  • 6 ugers forløb i læseklubben (12 timers undervisning i alt)
  • Vi serverer frugt og drikkevarer
  • Rapporter med løbende kortlægning af dit barns læsestrategier
  • Et barn med styrket selvtillid, læselyst og skoleglæde

Et læseforløb koster 9.995 kroner

Se vilkår her.
Tilbage til MentorDanmark