Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

I samarbejde med:

Gyldendal logo EyeJustRead logo

Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

Gyldendal logo EyeJustRead logo
Pige får hjælp til læsevanskeligheder hos LæseHeltene

Få hjælp til læsevanskeligheder

Med kvalitetssikrede materialer

Vi har specialiseret os i at hjælpe børn, der kæmper med ordblindhed og læsevanskeligheder. Her findes kun helte, og opgaven er at finde superkræfterne frem. Vi fokuserer på dit barns styrker frem for svagheder og ved, hvad det betyder for selvtilliden og læseglæden at opnå succesoplevelser i et fællesskab af ligesindede.

Det skaber tro på egne evner, og man ender som en rigtig læsehelt, der slås med skurke og spioner i form af springende bogstaver og svære stavelser. Om man er ordblind eller blot har svært ved at læse.

Dreng får hjælp til læsevanskeligheder hos LæseHeltene

Sådan foregår et læseforløb

Vi er med jer fra start til slut

Når dit barns læsevanskeligheder og læsemønstre er blevet kortlagt, er det blevet tid til en rejse i vores helteunivers. I vores helteunivers kommer dit barn til at arbejde med sin ordblindhed eller læsevanskeligheder i et trygt univers af ligesindede. Dit barn vil få en fornemmelse af ikke at være alene med sine udfordringer, og gennem sjove aktiviteter vil dit barn få trænet læsning. Undervisningen foregår i små hold, som sammensættes efter alder.

1

Inden læseugen starter, vil vi afholde en online workshop for dig som forælder. Her vil vores læsevejleder Line tage dig igennem læseugen og fortælle, hvad der kommer til at ske og hvordan. Hun vil også gennemgå de strategier, dit barn vil blive introduceret for og skal arbejde med i løbet af ugen. Til slut vil vores læsevejleder skabe indsigt i, hvordan du som forælder kan understøtte dit barns læsning under læseugen.

2

Læseugen er en uges intensiv undervisning, som foregår fra mandag til fredag i tidsrummet 08:30-14:00. Dit barn vil få en masse grundlæggende redskaber, der gør læsning sjovere og lettere. Om fredagen kl. 13:00-14:00 vil du få mulighed for at opleve nogle af de forskellige værksteder og aktiviteter, som børnene har arbejdet med i løbet af ugen. Herefter får I udleveret de materialer, som skal bruges i det efterfølgende læseforløb.

3

Efter læseugen vil du som forælder blive inviteret til en online workshop. Vores læsevejleder Line vil gennemgå det udleverede materiale samt give dig en introduktion til, hvordan du skaber en læseramme sammen med dit barn. Du vil løbende få tilsendt videoer med guides og inspiration til forskellige læseområder, og I kan selv tilpasse, hvornår og hvor længe I vil træne de forskellige læseområder, så det passer ind i jeres hverdag.

LæseHeltene er teknologibaserede læseforløb
LæseHeltene er teknologibaserede læseforløb

Teknologibaseret læseforløb

- skaber grobund for store læseoplevelser

Vi har udviklet egne lydbokse med eye tracking-teknologi fra EyeJustRead. Her kan man meget nøjagtigt opdage elevens læsemønstre og træne nye læsestrategier.

Efter læsningen kan øjenbevægelser og oplæsning afspilles og analyseres, så mål og indsatser for det enkelte barns læsning kan evalueres. På den måde kan vi effektivt hjælpe hver enkelt elev med at arbejde med lige præcis de punkter, der skaber de største udfordringer under læsning.

Som forældre vil man løbende få rapporter om sit barns læseudvikling, så man kan følge sit barns udvikling i helteuniverset. EyeJustRead er udviklet og udvikles fortsat i tæt samarbejde med praktikere, elever og universiteter.

Mød vores udviklingsteam

De sørger for, at undervisningen er i top

Line Kragbøll er faglig leder hos LæseHeltene og har en baggrund som skolelærer og et diplom i læsevejledning. Hun har 10 års erfaring med elever med læsevanskeligheder har igennem sin karriere arbejdet med elevernes forskellige tilgange til læring.

Janus Askø er stifter og CEO for EyeJustRead. Han har mere end 10 års erfaring med at forstå og implementere digitale løsninger i uddannelsessystemet. Janus har en baggrund som skolelærer og en kandidat fra IT Universitetet med en specialisering i eyetracking.

Line Leth har været dysleksivejleder, testlærer og underviser på Hillerødsholmskolen i 10 år. Derudover har Line været læsekonsulent i Hillerød, og hun afholder foredrag i hele Danmark om dysleksi.

Ida Kroner er uddannet audiologopæd og tidligere redaktør på danskredaktionen hos Gyldendal. Hun er talehørekonsulent i Frederiksberg PPR. Ida har udviklet de to læringsapps Udtaleappen og Læseappen.

Kom til forældreaften

Når du tilmelder dig til en forældreaften hos LæseHeltene får du en introduktion til hvem LæseHeltene er, hvordan vores læseforløb er bygget op og hvordan vi arbejder med dit barns læsning. Vores læsevejleder vil tage dig med igennem en families rejse hos LæseHeltene, hvor det er muligt at afprøve EyeJustRead og andre læseværksteder.

Du får en goodiebag med hjem fra Gyldendal som blandt andet indeholder tips og tricks til, hvordan du som forældre kan understøtte dit barns læsning samt inspiration til frilæsning.

Læseforløb inkluderer

  • 2 online forældreworkshops med vores læsevejleder
  • 1 uges gruppeundervisning (6-8 elever) designet af vores læsevejleder og førende eksperter
  • Materialepakke udarbejdet af vores læsevejleder
  • Fleksibelt forløb efter læseugen
  • Vi serverer frugt og drikkevarer under læseugen
  • Rapporter med løbende status på dit barns læsning
  • Et barn med styrket selvtillid, læselyst og skoleglæde

Et læseforløb koster 9.995 kroner

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Overblik over læseforløb

Læseforløb Uge 12

20.-24. marts 2023

Læseforløb Uge 16

17.-21. april 2023

Læseforløb Uge 24

12.-16. juni 2023
Læseforløb Uge 3131. juli - 4. august 2023
Læseforløb Uge 3421.-25. august 2023
Læseforløb Uge 3711.-15. september 2023
Læseforløb Uge 3925.-29. september 2023
Læseforløb Uge 4323.-27. oktober 2023
Læseforløb Uge 4506.-10. november 2023
Læseforløb Uge 4827. november til 1. December 2023


LæseHeltene Logo

Ring til os på 61 61 77 77

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.