Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

I samarbejde med:

Gyldendal logo EyeJustRead logo

Giv dit barn et læseløft

Udviklet af MentorDanmark og Gyldendal

Gyldendal logo EyeJustRead logo
Logo LæseHeltene

Få hjælp til læsevanskeligheder


Find superkræfterne frem i vores helteunivers

Find superkræfterne frem i vores helteunivers

Vi har specialiseret os i at hjælpe børn, der kæmper med ordblindhed og læsevanskeligheder. Her findes kun helte, og opgaven er at finde superkræfterne frem. Vi fokuserer på dit barns styrker frem for svagheder og ved, hvad det betyder for selvtilliden og læseglæden at opnå succesoplevelser i et fællesskab af ligesindede. Det skaber tro på egne evner – og her ender man som en rigtig læsehelt, der slås med skurke og spioner i form af springende bogstaver og svære stavelser.

Med ny teknologi og forskningsbaseret materiale har vi sammen med Gyldendal og førende eksperter på området udviklet et læseforløb med det formål at komme læsevanskeligheder til livs og dermed gøre en stor forskel i dit barns skoleliv og skoleglæde. Hvis du tror, dit barn vil have gavn af en rejse i vores helteunivers, tilbyder vi en uforpligtende samtale og en gratis læsetest. Læs mere om vores forløb og den unikke teknologi, vi bruger, her.

Vores læseforløb


Vi har fokus på dit barns behov og udvikling

Vi har fokus på dit barns behov og udvikling

Line laeseheltene

Inden læseforløbet kan gå i gang, starter I med en samtale hos vores faglige leder Line. Hun er uddannet lærer og læsevejleder. Line har over 10 års erfaring med at hjælpe børn og unge med læsevanskeligheder til større læselyst og øget skoleglæde.

Gratis læsetest og samtale


Tag en snak med os, inden I beslutter jer

Tag en snak med os, inden I beslutter jer

Inden I beslutter, om et forløb hos LæseHeltene er noget for jer, tilbyder vi en gratis læsetest og en samtale med vores faglige leder Line. I får både en traditionel læsetest, og I får lov at opleve vores eye tracking-teknologi, der kortlægger dit barns læsevanskeligheder og læsemønstre.

Under samtalen vil Line spørge ind til dit barns oplevelse med læsning, så vi ved, hvor vi skal sætte ind. På den måde sikrer vi det bedst mulige forløb for jer, og I får samtidig mulighed for at opleve vores helteunivers.

Tre laesehelte der har faaet hjaelp til laesning

"Anton voksede en halv meter"


Læs om familiens oplevelse med LæseHeltene

Læs om familiens oplevelse med LæseHeltene

Anton har faaet hjaelp hos LaeseHeltene

”Det er en kæmpe succes, at Anton ikke længere forbinder læsebogen med ondt i maven. Jeg er virkelig imponeret over, hvor meget man kan rykke på så kort tid. Det havde vi ikke i den vildeste fantasi forestillet os.”

Anton går i 2. klasse og er i gang med et læseforløb hos LæseHeltene. Antons mor Kathrine fortæller, at det var en kæmpe diskussion, hver gang læsebogen kom frem, og derfor lavede hun en desperat google-søgning for at finde den bedste hjælp til sin søn. 

Hvis du vil læse om familiens oplevelse med LæseHeltene, og hvordan Anton knækkede koden til at læse. Så klik lige her! 

Læsning skulle bare overståes


Hør, hvordan Micas og Marcus har fået hjælp

Hør, hvordan vi hjalp

Markus er blevet laesehelt

Før Micas og Marcus blev en del af helteuniverset, var det frygteligt for familien, når de skulle øve læsning. Micas og Marcus var kede af det og frustrerede, og læsningen var bare noget, der skulle overstås. Derfor startede Micas og Marcus hos LæseHeltene, så de kunne få hjælp til deres læsevanskeligheder. De har haft stor glæde af at være i et helteunivers med andre børn, som også kæmper med ordblindhed og læsevanskeligheder.

Eksempelvis er Micas begyndt at kunne læse bøger med højere lixtal, og Marcus behøver ikke længere forstyrre sin sidemakker i skolen for at spørge om hjælp, når der står læsning på skoleskemaet. For Micas og Marcus er læsningen blevet en leg, og nu kan familien hygge sig med at gå på biblioteket og finde nye bøger, som de kan kaste sig over.

Skal dit barn også transformeres til en læsehelt, eller er du interesseret i at høre mere om vores helteunivers? Så læg dit nummer her og få en uforpligtende snak med en af vores eksperter. 

Bliv kontaktet inden for 24 timer!

Læseforløb pris


En god investering til at styrke dit barns læsning

En god investering til at styrke dit barns læsning

Pige og dreng læser i bøger

7 ugers læseforløb

  • 1 uges undervisning designet af førende eksperter (30 timers undervisning)
  • 6 ugers forløb i læseklubben (12 timers undervisning i alt)
  • Vi serverer frugt og drikkevarer
  • Rapporter med løbende kortlægning af dit barns læsestrategier
  • Et barn med styrket selvtillid, læselyst og skoleglæde

Et læseforløb koster 9.995 kroner

Se vilkår her.