Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Kolding

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Kolding og omegn

Vores mentorer kan give dit barn en håndsrækning

Møder dit barn udfordringer i skolen? Så står vores mentorteam klar til at tilbyde lektiehjælp til dit barn. Vi har mentorer i både Kolding og omegn, så du har mulighed for at få hjælp, uanset om du bor i midten af Kolding, Seest, Vonsild eller Bramdrupdam. Hvis I bor et stykke uden for Kolding, kan vi også finde en løsning, der passer med jeres familie.

Lektiehjælpen foregår sammen med en af vores certificerede mentorer fra Kolding eller omegn. De er alle fagligt stærke med 10 og 12-taller i rygsækken og brænder for at give læring videre. Alle vores lektiehjælpsforløb tager udgangspunkt i, hvor dit barn er, og undervisningen er på den måde altid i øjenhøjde.

Lektiehjælp i alle fag i Kolding

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Kolding og omegn

  Vores mentorteam er udgjort af de allerbedste gymnasieelever fra Kolding Gymnasium og studerende på Syddansk Universitet i Odense.

  Dermed har vores mentorer vidt forskellige interesser, faglige spidskompetencer, aldre og personligheder, sådan at vi altid vil kunne tilbyde det helt perfekte match til jeres familie.

  Hele vores mentorteam har dog én ting fælles; De vil glædeligt hjælpe til og brænder for at skabe skoleglæde og fremgang sammen med dit barn. Dermed kan vi sikre topkvalificeret lektiehjælp i Kolding.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Kolding

  De fleste mentorer kommer hjem til mentee og underviser der. Hvis det ikke er muligt at undervise i hjemmet, har vi også erfaring med, at lektiehjælpen kan fungere på fx det lokale bibliotek. Forskellige metoder virker for forskellige børn, og derfor er det slet ikke sikkert, at stuen er godt egnet til læring for dit barn.

  Det har vi naturligvis også med i tankerne, når vi finder en mentor til jer. I Kolding kan Kolding Bibliotek anvendes, men bor I en smule uden for byen, har Vamdrup eller Lunderskov Bibliotek også gode faciliteter til undervisning og mulige steder at mødes med dit barns mentor.

  Fordi jeres mentor også er lokal, kender mentoren også til de lokale muligheder og kan fx anbefale at bruge Madpakkehuset ved Harteværket, Trapholts Have eller et helt tredje sted.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer i Kolding og omegn kan hjælpe med alle fag og på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet. Normalvis har familien en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer og underviser – oftest to timer ad gangen. Det skaber overskuelighed for barnet, at undervisningen altid finder sted på samme tidspunkt.

  Hvis det ikke er muligt at finde en fast dag, kan man dog også skabe en mere fleksibel ordning, hvor lektiehjælpsdagen skifter fra uge til uge. Alt dette aftaler I med jeres mentor, som det passer jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Kolding til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Skræddersyet lektiehjælp i øjenhøjde

  Læringslyst og skoleglæde, der smitter

  Hos MentorDanmark giver vi ikke kun en-til-en-undervisning, der sikrer nærværet mellem mentor og mentee, men også undervisning fra ung til ung. Vi ved af erfaring, at børn og unge, der har det svært i skolen, ser sin mentor som en rollemodel og spejler sig i mentoren. Ved at se mentorens begejstring for sin egen læring, bliver barnet også motiveret til selv at lære mere. Derfor er vores mentorteam udgjort af unge, som også selv er i gang med deres egen uddannelse.

  Funktionen som rollemodel er ikke den eneste fordel ved, at mentoren selv er ung. På grund af mentorens egen hverdag med undervisning ved mentoren nemlig også, hvilke udfordringer man kan møde som studerende. Men selvom mentorerne er unge, stiller vi altid høje krav til både faglighed og pædagogiske evner, og alle vores mentorer har topkarakterer i alle fag, de underviser i.

  Priser på lektiehjælp i Kolding

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.