Vendespil med engelske gloser
Vendespil med engelske gloser

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp engelsk med passionerede mentorer

Få styr på de engelske gloser, grammatikken eller udtalen med en faglig stærk mentor, der har fået topkarakter i engelsk og er klar til at lære fra sig

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor bruger vendespil i engelsk

Lektiehjælp i engelsk

Selvom vi efterhånden møder det engelske sprog overalt i vores hverdag, er engelsk et fag, som mange har brug for hjælp til. Ligegyldigt om det drejer sig om grammatik, udtale eller at få et større ordforråd, så er vores mentorer klar til at give skræddersyet lektiehjælp i engelsk.

Vores mentorer underviser i engelsk på alle niveauer og i alle emner, og de har selv fået topkarakterer i engelsk. En mentor vil komme hjem til jer, så dit barn har mulighed for at lære i et trygt miljø, der gør det nemmere at få hul på at tale sproget. Samtidig giver det mulighed for at skræddersy engelskundervisningen til lige præcis dit barn, så læringen maksimeres og effektiviseres.

Lær engelsk i et trygt læringsrum

Vi oplever, at rigtig mange elever er bange for at række hånden op i engelsktimerne, og at det er nervepirrende at skulle åbne munden og tale et fremmedsprog. Det drejer sig ofte om faglig selvtillid og selvværd, og det arbejder vi meget med hos MentorDanmark, for vi mener, at alle fortjener at føle skoleglæde og mærke lysten og glæden ved at lære. 

At få en rollemodel kan være med til, at man kan stille de svære spørgsmål og øve sin udtale inden timerne, så man er bedre klædt på til undervisningen i skolen. Derfor gør vi meget ud af at have et stærkt mentorteam, der kan tilbyde solid lektiehjælp i engelsk.

Vendespil med engelske gloser
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp i engelsk

 1. Behovsafklaring
  Samtale om interesser og behov
 2. Det gode match
  Den rette mentor udvælges til jer
 3. Opstartsmøde med mentor
  Mød jeres mentor og mærk kemien
 4. 1-1 lektiehjælp
  Undervisning - fysisk eller online
 5. Følg med undervejs
  Følg udviklingen på Forløbsportalen
Under lektiehjaelp bruger mentor bagning til at laere engelsk

Engelsk lektiehjælp til folkeskolen

Hvordan bøjer man ordene i engelsk? Og hvordan udtaler man dem korrekt og sørger for, at de kommer ud på den måde, som man forestiller sig inde i hovedet? Det er der rigtig mange, der har brug for hjælp til og er nervøse for.

Vores mentorer står klar til at hjælpe med engelsk. Mentoren vil tilpasse engelskhjælpen til lige præcis dit barns behov, udfordringer og interesser. Så dit barns skoleglæde og motivation for læring øges. Ofte er leg med til at løsne op for at tale et fremmedsprog, så vores mentorer er uddannet i at afkode, hvordan de sikrer den bedste undervisningsform og læringsmetode, så de kommer ind under huden på dit barn og får skabt de bedste rammer.

Engelsk i folkeskolen
Elev får lektiehjaelp

Engelsk lektiehjælp til gymnasiet

Rigtig mange elever i gymnasiet går ind til engelsktimerne med en klump i halsen, når klokken ringer. For mange handler det om frygten for at blive udvalgt til at læse op eller svare på et spørgsmål på engelsk foran hele klassen, når det er et fag, man ikke er tryg ved – og for mange spænder frygten ben for at lære at tale engelsk. Derfor er vi klar til at hjælpe! Det er vores erfaring, at når mentoren kommer hjem til familien og laver en-til-en-undervisning med mentee, så opstår der et trygt og fortroligt læringsrum, hvor der er plads til at lave fejl, sige dumme ting og spørge om det samme igen og igen – men der opstår også et rum, hvor der skabes aha-oplevelser og faglige og personlige succeser.

Engelsk i gymnasiet

Kontakt os

Ring til os på tlf. 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov. Så vi sammen kan finde den helt rette mentor, der kan hjælpe dit barn med engelsk og få mere motivation for at styrke de sproglige evner.

Vi tilbyder lektiehjælp i engelsk - både til grundskolen og gymnasiet.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Fri adgang til Restudy med alle mentorforløb

Restudy er Danmarks største samling af undervisningsvideoer, hvor dit barn til hver en tid kan lære eller repetere fagligt stof. Investerer du i et undervisningsforløb hos MentorDanmark til dit barn, får I fuld adgang til mere end 2.000 videoer fordelt på 13 fag.

På Restudy finder I mange videoer om ordforråd, grammatik, tips og tricks til eksamen m.m.

Andres erfaringer

98,6% anbefaler os til andre familier

Olivia har fået lektiehjælp i engelsk samt større faglig og personlig selvtillid. Olivia går i 5. klasse, og hun kan mærke en stor forskel, efter hun har fået lektiehjælp i engelsk. Hun tør at springe ud i flere ting, og hun har fået en større faglig selvtillid. Olivia fortæller, at hendes mentor, Marie-Louise, er blevet som en ven for hende. For udover at lave lektier sammen, så hygger de sig også, når Olivia har undervisning. Eksempelvis spiller de Scrabble sammen, så de har det sjovt, mens Olivia bliver bedre til engelsk.

Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og mentee skaber noget værdifuldt. For udover at være en faglig støtte, så kommer vores mentorer i mange tilfælde til at fungere som rollemodeller. Olivias far fortæller, at Olivia har fået meget mere selvtillid – også uden for skolen, og hendes mor fortæller, at Olivia er blevet meget mere selvkørende.

-Far til mentee Olivia

Et billede af udsigt over by

Vi tilbyder lektiehjælp i hele landet

Find en mentor i din by

Uanset hvor i landet I bor, kan vi finde en mentor til jer. Alle vores mentorer studerer på landet bedste gymnasier og universiteter. Vi tilbyder også lektiehjælp online.

Vores mentorer er gode til at sætte sig ind i elevens behov og interesser, og ofte bruger de nærmiljøet og naturen til at skabe gode læringsrammer - for eksempel ved at gå en tur i en nærliggende park og bruge menneskene på vejen som samtalestartere til en dialog på engelsk. Det kan også være at gå en tur i den lokale Brugs eller Føtex, hvor der også er masser af varer, mennesker og oplevelser, der kan fungere godt til en dialog på engelsk.

København, Odense, Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Frederiksberg, Viborg, Kolding, Roskilde og mange flere byer.

Mød en af vores dygtige mentorer

- der er klar til at tilbyde hjælp til engelsk
Mentor og elev laver lektier

En del af noget større

- en del af Gyldendal

Vi er en del af Gyldendal, Danmarks største udbyder inden for læringsmaterialer til folkeskoler og gymnasier. Det er vi meget stolte af. Det betyder nemlig, at alle vores mentorer har adgang til et hav af forskellige kvalitetssikrede fagmaterialer, som de kan benytte sig af i deres lektiehjælp i engelsk.

Ofte bruger vores mentorer spil og aktiviteter til at skabe en sjov og anderledes måde at lære engelsk på. Det kan eksempelvis være et spil Scrabble eller at bruge post-its til at lære navnene på forskellige ting. På den måde lærer barnet på en sjov og anderledes måde, mens paraderne sænkes. Er dit barn eksempelvis fodbold- eller hesteinteresseret, bygger mentoren engelskundervisningen op ud fra de interesseområder.


Hvad koster lektiehjælp i engelsk?

Brush-up

24 timer

Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

359,-

Online forløb

329,-

6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
Populær!

Mentorforløb

48 timer

Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

Timepris

Fysisk forløb

339,-

Online forløb

309,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Udvidet mentorforløb

72 timer

Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

Timepris

Fysisk forløb

319,-

Online forløb

289,-

12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

Tips & tricks til engelsklektierne

Ønsker I at forbedre og træne det engelske hjemmefra, kan I på vores vidensunivers læse om sjove og anderledes måder at lære engelsk på. I kan finde lærerige aktiviteter og øvelser til at styrke ordforråd og stavelser.

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.