Vendespil med engelske gloser
Vendespil med engelske gloser

Lektiehjælp i engelsk

Få styr på de engelske gloser, grammatikken eller udtalen med en faglig stærk mentor

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden

Selvom vi efterhånden møder det engelske sprog overalt i vores hverdag, er engelsk et fag, som mange har brug for hjælp til. Ligegyldigt om det drejer sig om grammatik, udtale eller at få et større ordforråd, så er vores mentorer klar til at give skræddersyet lektiehjælp i engelsk.

Vores mentorer underviser i engelsk på alle niveauer og i alle emner, og de har selv fået topkarakterer i engelsk. En mentor vil komme hjem til jer, så dit barn har mulighed for at lære i et trygt miljø, der gør det nemmere at få hul på at tale sproget. Samtidig giver det mulighed for at skræddersy engelskundervisningen til lige præcis dit barn, så læringen maksimeres og effektiviseres.

Elev får lektiehjaelp

Kontakt os
Skal vi finde en mentor, der kan gøre dit barn tryg ved at tale engelsk og motiveret for at styrke sine sproglige evner? Så ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan give kyndig lektiehjælp i engelsk.

Kontakt os
Skal vi finde en mentor, der kan gøre dit barn tryg ved at tale engelsk og motiveret for at styrke sine sproglige evner? Så ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække jeres behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan give kyndig lektiehjælp i engelsk.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Udtale
  • Læsning
  • Grammatik

Lær engelsk i et trygt læringsrum

Alle fortjener at føle skoleglæde

For mange kan det godt være nervepirrende at skulle åbne munden og tale et fremmedsprog. Måske er man nervøs for, om man bøjer ordene rigtigt, eller om ordene kommer ud på den måde, som man forestiller sig inde i hovedet. For mange elever betyder det, at de sidder med en klump i halsen, hver gang klokken ringer ind til engelsktimerne. Måske er det frygten for at blive udvalgt til at læse op eller svare på et spørgsmål på engelsk foran hele klassen, når det er et fag, man ikke er tryg ved – og for mange spænder frygten ben for at lære at tale engelsk.

Hos MentorDanmark er en af vores vigtigste værdier, at alle børn fortjener at føle skoleglæde og mærke lysten og glæden ved at lære. Derfor gør vi meget ud af at have et stærkt mentorteam, der kan tilbyde solid lektiehjælp i engelsk. Det er vores erfaring, at når mentoren kommer hjem til familien og laver en-til-en-undervisning med mentee, så opstår der et trygt og fortroligt læringsrum, hvor der er plads til at lave fejl, sige dumme ting og spørge om det samme igen og igen – men der opstår også et rum, hvor der skabes aha-oplevelser og faglige og personlige succeser.

Alternative undervisningsformer i engelsk

Leg løsner op for at tale et fremmedsprog

Ofte bruger vores mentorer spil og aktiviteter til at skabe en sjov og anderledes måde at lære engelsk på. Det kan eksempelvis være et spil Scrabble eller at bruge post-its til at lære navnene på forskellige ting. På den måde lærer barnet på en sjov og anderledes måde, mens paraderne sænkes.

Andre gange bruger mentoren nærmiljøet og naturen – for eksempel ved at gå en tur i en nærliggende park og bruge menneskene på vejen som samtalestartere til en dialog på engelsk. Det kan også være at gå en tur i den lokale Brugs eller Føtex, hvor der også er masser af varer, mennesker og oplevelser, der kan fungere godt til en dialog på engelsk.

Under lektiehjaelp bruger mentor bagning til at laere engelsk

Ydermere er vores mentorer gode til at sætte sig ind i elevens interesser og behov. Er dit barn eksempelvis fodbold- eller hesteinteresseret, bygger mentoren engelskundervisningen op ud fra de interesseområder.

Vores mentorer trænes også i pædagogiske kompetencer, og de kan hurtigt afkode, hvilken type elev de har med at gøre. Mister dit barn eksempelvis hurtigt koncentrationen, vil mentoren hurtigt finde på andre læringsmetoder til at komme ind under huden på dit barn.

Olivia har fået lektiehjælp i engelsk

– større faglig og personlig selvtillid

Olivia går i 5. klasse, og hun kan mærke en stor forskel, efter hun har fået lektiehjælp i engelsk. Hun tør at springe ud i flere ting, og hun har fået en større faglig selvtillid. Olivia fortæller, at hendes mentor, Marie-Louise, er blevet som en ven for hende. For udover at lave lektier sammen, så hygger de sig også, når Olivia har undervisning. Eksempelvis spiller de Scrabble sammen, så de har det sjovt, mens Olivia bliver bedre til engelsk.

Oliva faar lektiehjaelp i engelsk

Det er vores erfaring, at en-til-en-relationen mellem mentor og mentee skaber noget værdifuldt. For udover at være en faglig støtte, så kommer vores mentorer i mange tilfælde til at fungere som rollemodeller.

Olivias far fortæller, at Olivia har fået meget mere selvtillid – også uden for skolen, og hendes mor fortæller, at Olivia er blevet meget mere selvkørende.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.