Få hjælp til matematik

- af en topstuderende

Vi lyver ikke, når vi siger, at vi har Danmarks dygtigste unge som mentorer. Derfor kan vi også garantere, at vores matematik hjælp er i top. Som stjernekokken, der kun vælger de bedste råvarer, vælger vi de bedste unge – både fagligt og pædagogisk. Og når de er valgt, får de mulighed for at modne. Vi tilbyder dem nemlig løbende kurser, så dit barn er i trygge hænder, når I kontakter os, fordi matematikken driller. Det har mere end 25.000 familier allerede gjort i løbet af årene. Som noget nyt har alle mentorer adgang til undervisningsmateriale fra Gyldendal.

   Elev får lektiehjælp

   Brug for hjælp til matematik? 

   Telefonnummer

   Det her får mange hjælp til

   I er ikke alene

   Om det er brøker, ligninger, integralregning eller blot plus og minus, så kan vi hjælpe. Vores mentorer kan støtte de mindste og lære dem at knække talkoden eller de ældre, der panikker over at have trukket matematik til afgangseksamen. Om det er det ene eller andet, står vi parat til at tage imod jer. Nogle gange skal matematikhjælpen være konkret, men vores erfaring er, at det vigtigste er at knække koden. Vi stopper ikke før dit barn siger "NU forstår jeg det".

   Det kan vi hjælpe med:

   • Ligninger
   • Brøker
   • Integralregning
   • Geometri
   • Plus, minus og division
   • Og en masse andet matematik

   Matematikhjælp til børn

   Bliv løftet hos TalHeltene

   Hos MentorDanmark har vi et særligt tilbud til børn, der kæmper med matematik. Det kalder vi TalHeltene. TalHeltene er gruppeundervisning i vores lokaler midt i indre by i København. TalHeltene adskiller sig fra traditionel matematikundervisning, fordi vi bruger leg, moderne teknologi og dialogbaseret undervisning til at gøre matematikken sjovere og selvtilliden højere hos børnene. Al undervisning er baseret på forskning fra projektet "Tidlig Matematikindsats til Marginalgrupper", som vores faglige leder Annette var en del af. Du kan høre mere om TalHeltene i videoen.

   Underviser fortæller om Talheltene

   Sofie fik hjælp til matematik

   Fra gråd til glæde
   Sofie får onlineundervisning

   Sofie var en af de mange unge, som fik en knude i maven, når skemaet sagde "MAT". Efter at have boet nogle år i udlandet, var mødet med den danske matematikundervisning alt andet end sjov. Derfor kontaktede Sofies forældre os og sikke en forskel, der er sket for Sofie. Hør Sofies historie i videoen, hvor du også kan møde hendes mentor.

   Find inspiration på vores blog!

   På vores blog kan du finde mange indlæg med inspiration til hjemmeundervisning. Nogle blogindlæg handler konkret om matematik og andre er mere generelle råd, der kan støtte lektielæsningen derhjemme.

   Har I en mentor i min by?

   Tjek dit nærområde her

   Kunne ikke have gjort det uden matematikhjælp

   Nynne kom videre

   Mange forældre kontakter os, fordi deres børn gerne vil have opfyldt deres drømme. Hos MentorDanmark kan vi selvfølgelig ikke opfylde alle drømme, men når det kommer til uddannelse, kan vi godt. Nynnes forældre kontaktede os, fordi Nynne havde et brændende ønske om at komme ind på SOSU-uddannelsen. Men i første omgang havde hun ikke bestået matematikprøven, som det krævede. Derfor valgte familien at tage kontakt til os for at få matematikhjælp, så Nynnes drøm kunne blive til virkelighed. Bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe ved at læse Nynnes historie.

   Nynne fik hjælp til sin eksamen

   Matematikkaraktererne begyndte at dale

   Der skulle hjælp til med det samme
   Dreng og pige foran computer

   Efter en nedslående standpunktskarakter i matematik, der lød på 00, skulle der hjælp til. Freja blev nemlig nødt til at bestå matematik på A-niveau for at komme ind på sit drømmestudie.

   Derfor kontaktede hun MentorDanmark, for der skulle ske drastiske ændringer, hvis de dalende karakterer skulle nå at at ændre retning, inden Freja gik ud af 3. g. Freja blev matchet med mentor Mads, som fik til opgave at hjælpe Freja med matematikken. 

   Vil du vide, om Freja endte med at bestå matematik? Så læs hele historien her.