Elmer hjælper Sigurd med matematikken Elmer hjælper Sigurd med matematikken

Lektiehjælp i matematik

Er det vektorer, integralregning eller noget tredje, der driller? Få styr på pensum med en mentor

Elev i gymnasiet får lektiehjælp i engelsk

Matematikhjælp i gymnasiet

Hvordan løser man en ligning med to variable, og hvordan er det nu lige, at Pythagoras' læresætning lyder? Matematik i gymnasiet er anderledes end matematik i folkeskolen, og vi taler ofte med frustrerede gymnasieelever, der enten er i panik over en forestående matematikeksamen eller pludselig sidder med en følelse af, at intet af det, de troede, de havde lært i folkeskolen, giver mening.

På gymnasiet skal du lære rigtig meget på kort tid, og ofte bliver hvert emne kun gennemgået én gang, hvorefter nyt stof bygges ovenpå. Derfor gælder det om at komme godt med fra start eller hurtigt få indhentet det tabte, og det kan en mentor hjælpe dig med.

Vores lektiehjælp er et ung-til-ung koncept, hvor du vil blive undervist af en mentor, der selv har siddet på skolebænken og samtidig kan sætte sig ind i de frustrationer og følelser, du måske sidder med lige nu. Mentorforløbet vil ikke blot give dig et fagligt løft, men det vil også give dig en faglig og personlig udvikling, som kan smitte af på andre fag og på resten af din studietid.

Start her

Bliv kontaktet inden for 24 timer

Telefonnummer

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Integralregning 
  • Differentialligninger
  • Trigonometri
Fagmaterialer fra Gyldendal

Ekspertudviklet lektiehjælp i matematik

Gyldendal er Danmarks største udbyder af læringsmateriale til folkeskoler og gymnasier. Vi er glade for at være en del af Gyldendal, da det betyder, at alle vores mentorer har adgang til mere end 1.000 stykker fagmateriale, så vi er sikre på, at vores matematik lektiehjælp er af allerhøjeste kvalitet. Med Gyldendal i ryggen kan vi tilbyde lektiehjælp i matematik, der ikke bare er skræddersyet, men som også har en tung faglig dybde.