Vendespil med engelske gloser
Vendespil med engelske gloser

Styrk dit barns engelsk derhjemme

Sjove og anderledes måder at lære engelsk på

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig indenfor 24 timer
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden

Træn dit barns engelskkundskaber derhjemme

Vil du gerne hjælpe med at udvikle dit barns engelske ordforråd derhjemme? Så er disse aktiviteter hyggelige, lærerige og nemme at lave!

Go grocery shopping

Inden I tager ned for at handle, så skriv hele indkøbslisten på engelsk. Når I står i supermarkedet, er det børnenes tur til at finde alle varerne på listen. Der vil være ord, de måske ikke er stødt på før, og derfor kan de selvfølgelig få brug for lidt hjælp. Men på denne måde får børnene udvidet deres ordforråd og kan genkende ordet næste gang, de støder på det. Hvis man gentager denne aktivitet regelmæssigt, vil børnene blive mere og mere komfortable med sproget.

Spil Twister med et ’tvist’

Det sjove spil Twister, vi alle kender! Men sig farverne, direktionerne og kropsdele på engelsk. ”Right foot on red!” – På den måde bliver børnene bedre til engelsk.

Kortspil på engelsk

I kan spille Fisk på engelsk. De fleste har et kortspil til rådighed, og på den måde øver man tallene og dialogen: ”all of your nines!”, ”go fish”.

Post-It’s leg

Barnet går rundt i køkkenet og kigger på forskellige genstande i køkkenet. Hver gang barnet kan det engelske navn på en genstand, skriver barnet det på en post it-seddel og sætter på genstanden. Det kan være ”table”, ”bowl”, ”fork” osv. Denne øvelse kan man gentage et par måneder efter for at se, om ordforrådet er blevet større.

Se film!

Til de lidt større børn kan man se en film på engelsk med engelske undertekster.


Jeg håber, I kan få glæde af aktiviteterne. Have fun!

Sofie, studentermedhjælper

Sofie er studentermedhjælper hos MentorDanmark. Hun har fokus på at skabe relevant og givende læsestof til elever og forældre.

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.