Online undervisning
Online undervisning

Undervisningsvideoer - Restudy

Restudy er Danmarks største samling af undervisningsvideoer med mere end 2.000 videoer fordelt på 13 fag.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Frustreret elev ved computer

Hvad er Restudy?

Restudy er Danmarks største undervisningsportaler med mere end 2.000 undervisningsvideoer fordelt på 13 fag. Fokusområde for videoerne strækker sig fra grundskolen til gymnasieniveau, så der er helt sikkert også en undervisningsvideo for dig.

Siden 2009 har eksperter og dygtige fagpersoner udviklet videoer i forskellige fag og emner, så du til hver en tid kan repetere fagligt stof eller lære nyt. Målet med Restudy er at sikre, at du altid har adgang til fagligt indhold, der er relevant for dig.

Sådan kan du bruge undervisningsvideoerne

De fleste bruger videoerne i Restudy til eksamensforberedelse. 

Men du kan også bruge undervisningsvideoerne til at få genopfrisket eventuelle faglige huller eller som supplement til din undervisning i skolen. 

På Restudy finder du udover de mange undervisningsvideoer også videoer til studietrivsel og eksamenshåndtering udviklet specielt til Restudy af StudyMind. StudyMind har mere end 20 års erfaring med kognitiv adfærdspsykologi og rådgivning og præstationspres. Du finder alt fra øvelser, der håndterer stress og angst før, under og efter eksamen til videoer med øvelser om meditation, skriveblokeringer samt guidede soveøvelser. Videoerne kan bruges i alle aldre og niveauer. 

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.