Online undervisning
Online undervisning

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Restudy

Restudy er Danmarks største samling af undervisningsvideoer, hvor du til hver en tid kan lære eller repetere fagligt stof.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Frustreret elev ved computer_5

Hvad er Restudy?

Restudy er en videoportal, der siden 2009 har udviklet og produceret professionelle undervisningsvideoer i samarbejde med faglærere til grundskolen og de gymnasiale uddannelser. Med over 2000 videoer fordelt på 13 fag vil du altid kunne finde fagligt indhold, der er relevant for dig. Videoerne er udviklet i samarbejde med faglærere, der har styr på didaktikken og pædagogikken, og videoerne præsenteres på en let og forståelig måde med mulighed for at hoppe eller spole frem og tilbage, så du altid hurtigt kan finde det, der er relevant for dig.

Besøg Restudy her

Sådan kan du bruge Restudy

Langt de fleste bruger Restudy til eksamensforberedelse. Du finder også videoer, der viser optagede eksamenssimulationer med rigtige lærere, censorer og elever, så du kan få en fornemmelse af, hvordan eksamen foregår. Du kan også bruge Restudy til at få genopfrisket eller fyldt faglige huller, og videoerne kan også bruges som supplement til din lærers undervisning.

Ud over de mange faglige videoer, finder du også 45 videoer til studietrivsel og eksamens-håndtering udviklet specielt til Restudy af StudyMind, der har 20 års erfaring med kognitiv adfærdspsykologi og rådgivning om præstationspres. Videoerne spænder fra øvelser, der håndterer stres og angst før, under og efter eksamen til øvelser mod skriveblokering og guidede soveøvelser. StudyMind-videoerne kan bruges på alle trin og niveauer.

Når du køber et eksamensforløb, får du gratis adgang til Restudy gennem hele forløbet og dermed adgang til de over 2000 undervisningsvideoer, du kan bruge til at genopfriske pensum i alle fag, blive introduceret til eksamens rammer, hvordan eksamen foregår og få hjælp til at håndtere nerverne.

Restudy koster 49,- pr. måned for alt indhold

Abonnementet løber en måned frem. Der trækkes fra den oprettede dato, og der bliver automatisk trukket hver måned fremover, medmindre abonnementet bliver opsagt. Læs mere under Handelsbetingelser

Når du køber et eksamensforløb hos MentorDanmark, får du gratis adgang til Restudy i hele forløbet.

Jeg brugte den meget da jeg skulle op i naturgeografi til eksamen. Jeg havde ligget på 7 det meste af året, men fik 12 til eksamen takket være restudy. Joakim Dahl-Nielsen, Borupgaard Tak for al den gode undervisning. Havde ikke fået 14 stk 12-taller uden jer!!!

-Elev Celina Laura Strandbech, Frederiksberg HF

Tak for alt! I er til dels grunden til at jeg slutter med et flot gennemsnit. Jeg afslutter her til sommer og det har været en ENORM hjælp med restudy især til matematik. Shout out til den kvindelige underviser med afro!!! :)


-Pernille Jakobsen, VUC Roskilde - Greve afd. 

lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

Tusinde tak for dit spørgsmål.

Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.