Online undervisning folkeskole

Vi tilbyder fleksibel og skræddersyet online undervisning

Vi tilbyder online undervisning til folkeskoleelever på alle klassetrin. Den skræddersyede online undervisning foregår på vores onlineplatform, hvor det er muligt at dele skærme, se hinanden, tale og skrive sammen. Især for de mindre børn er det en fordel, at man kan se hinanden, da det skaber større koncentration og giver mulighed for, at mentoren kan skabe en tæt relation og hele tiden være sikker på, at eleven er med. For de lidt ældre folkeskoleelever er platformens muligheder og redskaber især brugbare, da mentor og mentee kan dele og gemme noter, filer og opgaver, som altid kan tages frem – så de sammen kan arbejde videre, eller så eleven kan få genopfrisket det gennemgåede materiale, lige når det passer.

Platformen byder på flere forskellige features såsom en tavle, hvor mentor kan tegne, skrive og tilføje grafer, formler og figurer. Ydermere indeholder onlineplatformen matematiske redskaber såsom en vinkelmåler og lineal, så det egner sig rigtig godt til fag som eksempelvis matematik, fysik og kemi. Du kan læse mere om, hvordan vores online undervisning fungerer ved at klikke her.

Mentoren har også mulighed for at bruge en pegepind, så eleven hele tiden kan følge med på skærmen – dermed bliver undervisningen både sjov, anderledes og nærværende. Og eleven får en følelse af, at mentor og elev laver undervisning sammen – hver for sig. Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte os på 61 61 77 77 eller lægge dit nummer her og få et uforpligtende kald.

Det er også muligt for mentor at bruge en pegepind, så eleven hele tiden kan følge med på skærmen. Dermed er alle de rette værktøjer, der kan skabe nærværende og engagerende undervisning, til rådighed.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tryk på "kontakt mig".

Sådan fungerer online undervisning

Skræddersyet online undervisning sammen – hver for sig

Når I starter et onlineforløb, vil jeres mentor invitere jer til en onlineplatform, som er nem at tilgå og bruge – både for dig og dit barn. For at modtage online undervisning kræver det blot en computer, adgang til nettet samt et webcam.

På onlineplatformen er det muligt at se og høre hinanden, så mentor og mentee kan skabe en tæt relation og et trygt undervisningsrum.

Med de muligheder som vores onlineplatform giver, vil lektiehjælpen således være lige så effektiv som ved et fysisk møde – endda vil der være en ekstra fordel, da udvalget af dygtige og engagerede mentorer vil være større.

Vil du sikre dit barns skoleglæde og læring? Så få skræddersyet online undervisning, hvor mentor og dit barn kan lære sammen – hver for sig.

  • Skræddersyet og fleksibel undervisning
  • Lektiehjælp uden I skal bevæge jer uden for hjemmet
  • Undervisning til alle klassetrin og i alle fag
  • Effektivt redskab til at dele og gemme noter og lign.
  • Brugervenlig platform
  • Undervisning sammen – hver for sig

Få en uforpligtende snak om online undervisning

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål

Vi sidder klar på telefonen for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have til online undervisning. 

Hvis du føler, at dit barn ville have gavn af en mentor, så finder vi en blandt vores mere end 3.000 dygtige og engagerede mentorer. Vores mentorer har rigtig gode erfaringer med at skræddersy og tilpasse online undervisningen til lige præcis dit barns behov og udfordringer. Skriv dit spørgsmål og telefonnummer i boksen. Så ringer vi dig op!

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
lukke ikon

Har du spørgsmål?

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
Vi vender tilbage hurtigst muligt.