Vores priser


En god investering i dit barns fremtid

Måneder

3 mdr

6 mdr

9 mdr

12 mdr

15 mdr

0,- i timen

Start Her
Hør mentees fortælle om deres udbytte af et mentorforløb

Hvad får mit barn ud af et mentorforløb?

Mød en mentor

Hvem underviser dit barn?

Bemærk: Det er vigtigt for os, at kemien mellem elev og mentor er i top. Derfor starter vi med en gratis og uforpligtende forløbstime, inden forløbet begynder, så vi er sikre på, at matchet er det helt rette. Se øvrige vilkår her.

Mere end blot lektiehjælp


Vi sikrer en god oplevelse hele vejen rundt

Personlig fagvejledning


Løbende kontakt og evaluering

Vi sætter en ære i at kende den enkelte elevs udfordringer og behov, så vi kan finde den helt rette mentor til at løfte opgaven. Vores dygtige fagvejledere følger jeres forløb fra start til slut – fra den indledende behovsanalyse til jeres afsluttende feedback. I tilknyttes en personlig fagvejleder, der løbende kontakter jer med henblik på at evaluere forløbet. I kan altid ringe til en af vores fagvejledere, som sidder klar til at hjælpe.

Personlig fagvejledning som indeholder løbende kontakt og evaluering

Læringsstilstest


Sådan skræddersyr vi forløbet til dit barn

Alle mennesker lærer forskelligt. Vi har erfaret, at bevidstheden om det enkelte barns læringsstil er en nøgle til at målrette undervisningen, så barnet udvikler sig mest muligt. Vi opfordrer dig derfor til at sætte dig sammen med dit barn og tage vores læringsstilstest forud for undervisningsforløbet. Jeres mentor får adgang til resultaterne og kan således tilrettelægge forløbet derefter. I finder læringsstilstesten i vores app.

Skræddersyet lektiehjælp med udgangspunkt i dit barns læringsstil

Følg med på vores app


I kan følge barnets udvikling via vores app

I kan følge jeres barns udvikling via vores app. Foruden adgang til kalenderen, som viser jeres kommende aftaler, finder I her alle de rapporter, jeres mentor skriver efter hver undervisningsgang. I kan se visuelle fremstillinger af jeres barns faglige progression og motivation og læse mentors plan for den kommende undervisningsgang. Forskning viser, at børn lærer mest, når deres læring er synlig. Derfor kan jeres barn også have glæde af at følge med på app’en og reflektere over sin læringsproces

Du kan følge dit barns udvikling via vores app

Certificerede mentorer


Alle vores mentorer har fået topkarakterer

Alle vores mentorer har fået topkarakterer. Desuden er de screenet og testet for både faglige og pædagogiske evner. For det er vigtigt, at fagligheden er i top, men lige så vigtigt er det at være god til at kunne videreformidle sin viden. Vi finder den helt rette mentor til jer baseret på faglighed, pædagogik, personlighed, geografi, erfaring og fritidsinteresser, så jeres barn får et godt og lærerigt lektiehjælpsforløb.

Alle vores mentorer har fået topkarakterer