Åbent nu indtil --:--

Ring 61 61 77 77

Bliv kontaktet
9 Måneder
3 mdr 6 mdr 9 mdr 12 mdr 15 mdr
0

289,- i timen  Se samlet pris & afdragsordning

  Vores priser

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger. 

  Mere end blot lektiehjælp

  Vi sikrer en god oplevelse hele vejen rundt

  Personlig fagvejledning
  Vi sætter en ære i at kende den enkelte elevs udfordringer og behov, så vi kan finde den helt rette mentor til at løfte opgaven. Vores dygtige fagvejledere følger jeres forløb fra start til slut – fra den indledende behovsafklaring til jeres afsluttende feedback. I tilknyttes en personlig fagvejleder, der løbende kontakter jer med henblik på at evaluere forløbet. I kan altid ringe til en af vores fagvejledere, som sidder klar til at hjælpe.

  Læringsstilstest
  Alle mennesker lærer forskelligt. Vi har erfaret, at bevidstheden om det enkelte barns læringsstil er en nøgle til at målrette undervisningen, så barnet udvikler sig mest muligt. Ved 'opstartsmødet', som er jeres første møde med mentor, hjælper mentor dit barn med at tage vores læringsstilstest, så I sammen kan finde ud af, hvordan dit barn lærer bedst. Ud fra læringsstilstestens resultat kan mentor tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset dit barns læringsstil.

  Følg med undervejs
  I kan følge jeres barns udvikling på ForløbsPortalen, som er en portal I får adgang til, når I takker ja til et forløb. Foruden adgang til kalenderen, som viser jeres kommende aftaler, finder I her alle de rapporter, jeres mentor skriver efter hver undervisningsgang. I kan se visuelle fremstillinger af jeres barns faglige progression og motivation og læse mentors plan for den kommende undervisningsgang. Forskning viser, at børn lærer mest, når deres læring er synlig. Derfor kan jeres barn også have glæde af at følge med og reflektere over sin læringsproces.

  Certificerede mentorer
  Alle vores mentorer har fået topkarakterer. Desuden er de screenet og testet for både faglige og pædagogiske evner. For det er vigtigt, at fagligheden er i top, men lige så vigtigt er det at være god til at kunne videreformidle sin viden. Mentorerne gennemgår løbende kurser, og så har de adgang til undervisningsmateriale fra Gyldendal Uddannelse, som sikrer nyt og relevant materiale til undervisningen. Vi finder den helt rette mentor til jer baseret på faglighed, pædagogik, personlighed, geografi, erfaring og fritidsinteresser, så jeres barn får et godt, lærerigt og indholdsbaseret lektiehjælpsforløb.

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.