Grundet COVID-19 anbefaler vi online lektiehjælp. Læs mere her

Lektiehjælp i økonomi


Vi skræddersyr et forløb ud fra jeres behov

Vores mentorer har selv fået topkarakter i økonomifagene og kan undervise i økonomi på alle niveauer og i alle emner. Samtidig er de dygtige formidlere, der brænder for at gøre en forskel. Med en-til-en-relationen mellem mentor og elev skabes et rum, hvor der er mulighed for at lære et svært fag i gode og trygge rammer. 

Afsætning, finansiering og virksomhedsøkonomi er blandt de store økonomifag. Det kan være en stor mundfuld at skabe overblik over de mange økonomifaglige sammenhænge, teorier, metoder og problemstillinger, men hos MentorDanmark har vi samlet et netværk af dygtige økonomimentorer, der kan undervise på gymnasieniveau.

Kontakt os

Ring til os på 61 61 77 77 – vores fagvejledere sidder klar til at hjælpe og afdække dit behov, så vi kan finde den helt rette mentor, der kan gøre økonomifagene til en positiv oplevelse at lære. Hvad enten det er afsætning, international økonomi eller erhvervsøkonomi skal vi nok finde en mentor.

Vores mentorer kan eksempelvis hjælpe med:

  • Økonomisk analyse
  • Finansielle markeder
  • Mikro- og makroøkonomi
  • Økonomisk teori og metode

Alberte fik hjælp i økonomi inden sin eksamen


Selvtilliden og troen på egen kunnen voksede

Da Alberte gik i 3. g på HHX, valgte hun at få en mentor, der kunne hjælpe hende i virksomhedsøkonomi. Virksomhedsøkonomi var nemlig hendes afsluttende fag og dermed det fag, hvor hun ville få sin sidste karakter, få huen på og kunne kalde sig ”studine”.

Alberte ville føle sig endnu mere sikker i økonomifaget, så hun kunne få ro i maven, inden hun skulle til sin afsluttende eksamen. Derfor var det med det klare mål, at hun søgte en mentor. Alberte fik Mathias som mentor, og han viste sig at være det helt rigtige match for hende.

Albertes udfordring var hovedsageligt, at hun havde svært ved at finde ud af, hvordan hun skulle komprimere 3 års pensum til en overkommelig arbejdsopgave, så hun kunne nå at læse op, til det meste sad på rygraden. Alberte havde nemlig faget på a-niveau og havde i løbet af de tre år på gymnasiet fået samlet et stort pensum, som hun havde svært ved at skabe overblik over.

Mathias hjalp især Alberte med at skabe overblik over det store pensum. Mathias og Alberte gennemgik fx Albertes gamle eksamensopgaver, så de kunne få en idé om, hvad hun kunne forvente at komme op i. Men en af de allervigtigste ting, Alberte fik med sig gennem sit forløb med Mathias, var en større selvtillid. 

Det har været en rigtig god oplevelse og givet mig rigtig meget. Især her op til min eksamen, så jeg følte mig mere sikker

-Alberte, 3. g, HHX

Ifølge Mathias har Alberte også fundet ud af, at hun kan meget mere, end hun tror. For vores mentorer er det nemlig ikke kun det faglige udbytte, der er i centrum, men også at hjælpe mentee til at opbygge noget mere selvtillid og motivation i det pågældende fag. Derfor blev målet nået, og Alberte følte sig godt klædt på til sin afsluttende eksamen. ”Det har gjort, at jeg føler mig meget mere sikker i at gå til eksamen. Især nu hvor det jo er min sidste eksamen.”

Skal du også have hjælp af en mentor i økonomi?


Vi sidder klar til at finde det helt rette match til dine udfordringer

Lektiehjælp igennem visualisering

Har du udfordringer i økonomifaget? Så kan du ligesom Alberte få hjælp af en engageret og topmotiveret mentor, som kan hjælpe dig med lige netop de udfordringer, du står over for.

Så ligegyldigt om det er finansiering, leveringsfleksibilitet eller SWOT-analysen, der volder dig problemer, så kan vi finde den helt rette mentor til dig.