Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Bliv kontaktet

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Brønshøj

Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp med materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 12 og 10.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Brønshøj og omegn

Vores mentorer sikrer skoleglæde og motivation

Overvejer du lektiehjælp til dit barn og bor i Brønshøj, Dyssegård eller Vanløse? Det kan være, at opgaverne i matematik er blevet for stor en mundfuld for dit barn, eller at verberne driller. Det kan også være noget helt tredje. Bare rolig! Vores mentorer, der alle er topstuderende, kan hjælpe med lektierne i Brønshøj.

Vi tilbyder lektiehjælp i dit lokale område til elever i gymnasiet og folkeskolen. Du kan kontakte os i dag og få en uforpligtende snak omkring vores muligheder for at hjælpe dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Brønshøj

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Brønshøj og omegn

  Vi har de bedste undervisere i dit lokale område! Vi screener alle vores mentorer - både for deres faglighed, så de har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så tester vi deres pædagogiske kompetencer inden ansættelse. Derfor tør vi godt garantere, at I får landets bedste lektiehjælp hos os. 

  De fleste af vores mentorer i Brønshøj læser på en af de mange videregående uddannelser i København og omegn – såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra nærområdet i Brønshøj og Nordsjælland.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Brønshøj

  Vi tilbyder fleksible og skræddersyet forløb i lektiehjælp i Brønshøj. Ønsker I at få lektiehjælp i eget hjem med trygge rammer, kommer mentor hjem til jer.

  Det kan også være, at I foretrækker, at lektiehjælpen skal foregå på det lokale bibliotek f.eks. på Brønshøj Bibliotek eller ved et grønt område i nærheden som ved Kirkemosen og Utterslev Mose. I Brønshøj er der masser af muligheder! I kan løbende aftale med jeres mentor, hvad der passer bedst for jer.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Der er mange familier, der har mange aktiviteter i kalenderen i løbet af en uge, så det kan godt være svært at finde tid til lektiehjælp. Derfor har vi gjort vores lektiehjælp i Brønshøj fleksibel, så I kan planlægge med mentor, hvornår det passer jer bedst at mødes om lektierne.

  Langt de fleste foretrækker en fast dag til lektiehjælp, men det kan også sagtens planlægges mere fleksibelt fra uge til uge. Hos MentorDanmark er det også muligt at få lektiehjælp online, hvor der deles skærm med mentor.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Brønshøj til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer er rollemodeller

  Identifikation, tryghed og tillid

  Det er ikke tilfældigt, at alle vores mentorer er unge og typisk i alderen 17-30 år. Vi tror nemlig på, at den relativt lille aldersforskel mellem mentor og mentee giver anledning til en unik forbindelse og åbner op for inspirerende muligheder.

  Vores mentorer skaber et trygt læringsmiljø, hvor dit barn vil føle sig komfortabel og sikker nok til at stille spørgsmål og udforske undervisningen. Vi tilpasser altid den skræddersyede lektiehjælp efter individuelle interesser, behov og faglige niveau.

  Priser på lektiehjælp i Brønshøj

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.