Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Dyssegård

Med en fagligt dygtig mentor, der giver lyst til læring og gør lektierne sjove for dit barn.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Dyssegård og omegn

Vores mentorer gør lektierne sjove

Bor du i Dyssegård eller omegn, og har dit barn brug for et ekstra skub til motivationen eller et fagligt boost i dansk, matematik eller engelsk? Det kan også være, at skoleglæden er forsvundet, og der er brug for inspirerende og sjov lektiehjælp. Så kan vi hjælpe med en mentor til dit barn!

Vi tilbyder lektiehjælp i Dyssegård til elever i grundskolen og gymnasiet i alle fag, og vi hjælper hvert år mange familier med øget skoleglæde, bedre karakterer og meget mere motivation.

Lektiehjælp i alle fag i Dyssegård

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Dyssegård og omegn

  Hos MentorDanmark finder I landets dygtigste undervisere, og de er klar til at hjælpe dit barn med lektierne. Stort set alle vores mentorer i Dyssegård er selv studerende på et af de omkringliggende gymnasier som Aurehøj Gymnasium, Gentofte Gymnasium eller Gladsaxe Gymnasium. De fleste læser på en videregående uddannelse i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet.

  Vores mentorer er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så er de alle screenet for deres pædagogiske og sociale kompetencer. De gennemgår alle uddannelsen i MentorAkademiet og bliver klædt på til alt fra ordblindhed, ADHD, motivation m.m. 

  Derudover har de adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning for dit barn. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Dyssegård

  Med lektiehjælp fra MentorDanmark får dit barn et fleksibelt forløb, der er tilpasset efter jeres ønsker og behov. Det betyder, at I sammen med jeres mentor selv kan planlægge, hvor og hvornår undervisningen skal foregå.

  Foretrækker I, at lektiehjælpen afvikles derhjemme i trygge og vante omgivelser, aftaler I det. Det er selvfølgelig også muligt at flytte lektiehjælpen ud i byen og til grønne områder. Det kan være, at kreativiteten og læringen kan blomstre på Dyssegård Bibliotek eller en rolig café i nærheden.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Dyssegård tilrettelægges efter jeres ønsker, interesser og behov. Derfor kan I planlægge lektiehjælpen fra uge til uge, men I kan også aftale en fast lektiehjælpsdag enten om tirsdagen eller torsdagen. Det kan være, at dit barn har brug for ekstra lektiehjælp i perioder, og det kan vi planlægge efter. Det er altid dit barns behov, der er i fokus.

  I kan altid ringe ind til fagvejledningen på 61 61 77 77 og få gode råd til, hvor der er optimale rammer for lektiehjælp. Det er også altid muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Dyssegård til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Individuel undervisning

  Vores mentorer genfinder skoleglæde

  Vores mentorer er alle unge, hvilket giver mulighed for en tættere relation mellem dit barn og mentoren, i modsætning til det traditionelle forhold mellem lærer og elev. Denne tætte relation skaber en følelse af tryghed og sikkerhed under undervisningen, hvilket giver dit barn modet til at stille spørgsmål, selv når opgaverne synes udfordrende og komplekse.

  Lektiehjælpen foregår udelukkende én-til-én, så der er masser af tid til at besvare alle de spørgsmål, dit barn måtte have. Vores mål er at tilbyde skræddersyet lektiehjælp, hvor vi tilpasser undervisningen til den enkelte elev ned til de mindste detaljer, herunder fritidsinteresser og fagligt niveau med mere.

  Priser på lektiehjælp i Dyssegård

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.