Elev under lektiehjælp
Elev under lektiehjælp

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Vedbæk

Brug for hjælp til engelsk, matematik eller noget tredje? Vores mentorer er topstuderende, som står klar til at hjælpe dit barn med at genfinde skoleglæden

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Vedbæk og omegn

Tilpasset lektiehjælp til dit barn

Sukker dit barn ved tanken om matematik, tysk eller geografi? Giv dit barn skoleglæden og lysten til at lære tilbage. Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyede mentorforløb efter den enkeltes behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Vores mentorer i Vedbæk og omegn står klar til at hjælpe jer, uanset om I bor i Vedbæk, Smidstrup, Trørød eller længere ude. Vi skal nok finde en løsning til lige netop jer.

Vi tager udgangspunkt i dit barns behov, interesser og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation forvandler hade-fag til glade-fag.I Danmark er vi førende inden for lektiehjælp, og en af vores dygtige mentorer kan give dit barn en hjælpende hånd og et selvtillidsboost.

Lektiehjælp i alle fag i Vedbæk

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Vedbæk 

  Uanset hvor i Vedbæk I bor, kan vi finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer studerer i København på Københavns UniversitetCopenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Storkøbenhavn og Nordsjælland

  Vores mentorer er støttende og imødekommende, men de er selvfølgelig også fagligt kompetente. De er alle topstuderende, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Vores mentorer sidder eller har lige siddet på skolebænken, og de har derfor deres undervisningsfag på rygraden.

  Vores mentorteam består af mentorer med vidt forskellige interesser, uddannelser og faglige områder, som vi kigger på, når vi matcher forløb. Det er nemlig vores erfaring, at magien mellem elev og mentor for alvor opstår, når de mødes i fælles interesser og dermed kan spejle sig i hinanden.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Vedbæk

  Undervisningen foregår normalt hjemme hos jer, men det kan også foregå uden for hjemmets fire vægge, hvis det er ønsket. Man kan fx gå en tur ved Vedbæk havn og snakke om kommareglerne, tælle både til matematikopgaver eller noget tredje. Mulighederne er mange. Vedbæk Bibliotekstilbud eller Mothsgården danner også gode og hyggelige rammer for læring og dialog.

  Vores mentorer kender godt til Vedbæk og omegn og kan være behjælpelig med ideer i nærområdet, som kan bruges til at skabe gode rammer for undervisningen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Fungerer det bedst for jer med en fast lektiehjælpsdag hver uge, tilpasser mentor sig det. Det kan dog også sagtens lade sig gøre at være fleksible i forhold til, hvilken dag og på hvilket tidspunkt på dagen, der passer bedst i jeres program. Undervisningsforløbet skræddersys og tilpasses til jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Vedbæk til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-koncept

  Mere end en lektiehjælper

  Mentor og elevs relation er alfa og omega for et godt og lærerigt mentorforløb, hvor der er plads til både at kunne stråle og til at lave fejl. Vi har et ung-til-ung-koncept, hvilket vil sige, at der er en relativ lille aldersforskel mellem mentor og elev. Jeres mentor kan sætte sig i barnets sted på en helt særlig måde og på den måde forstå de udfordringer, som et barn eller et ungt menneske står overfor.

  Vi møder altid eleverne i øjenhøjde og der, hvor de er. Det skaber de bedste forudsætninger, når elever med faglige udfordringer kan spejle sig i andre unge og dermed blive inspireret. At se et andet ungt menneske være så passioneret om sit fag har det med at smitte af på eleverne.

  Priser på lektiehjælp i Vedbæk

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.