Dyrehaven
Dyrehaven

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Rungsted

Giv dit barn et fagligt løft - få et skræddersyet mentorforløb med en engageret og motiverende mentor

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Rungsted og omegn

Vores mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Oplever dit barn faglige udfordringer? Hos MentorDanmark har vi en række topstuderende, som står klar til at give den bedste lektiehjælp. Vi mener, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i Rungsted - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vi har stor erfaring med at finde det perfekte match, både hvad angår fag, behov, læringsstile og interesser.

Vi er en del af Gyldendal, så ved hvert lektiehjælpsforløb følger kvalitetssikrede materialer i alle fag.

Lektiehjælp i alle fag i Rungsted

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Rungsted og omegn

  Uanset hvor i Rungsted I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Derudover har vi også tilknyttet en række af de dygtigste gymnasieelever fra området blandt andet fra Rungsted Gymnasium og andre gymnasier i Nordsjælland. Hos MentorDanmark har vi derfor mange forskellige mentorer, som kan give den bedste lektiehjælp til dit barn.

  Privatundervisning med mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Rungsted

  Der er stor fleksibilitet i forhold til mødested. Mange familier foretrækker undervisningen i trygge omgivelser i hjemmet, men skulle der være behov for, at undervisningen foregår andre steder, er dette også en mulighed. Hørsholm Bibliotek eller Biblioteket på Rungsted Gymnasium byder på gode faciliteter til lektiehjælp, eller måske kender du et sted, som kan være godt til lærerig lektiehjælp?
  Den nære relation mellem mentor og mentee skaber resultater, som kan ses. Mentoren kan derfor også hurtigt finde ud af, hvis der er et behov for at flytte rammerne. Eksempelvis kan matematikken foregå på Rungsted Havn, hvor de mange sejlbåde kan blive centrum i en opgave om geometri. I kan også gå på opdagelse på Karen Blixen Museet. Mentorerne har fingeren på pulsen, både hvad angår pensum og dit barns behov.

  Glad elev, der faar lektiehjaelp i tysk med mentor

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Hos MentorDanmark har vi fokus på elevens behov. Derfor er der stor fleksibilitet i forhold til tidspunkt for undervisning. Lektiehjælpen vil som oftest foregå to timer hver uge, hvilket vi har den største erfaring med. På den måde bliver der skabt struktur, så der kan være fokus på læringen. Vores mentorer er desuden fleksible, så skulle der ønskes mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre.

  Lektiehjælpsforløbene kan strække sig fra få intensive gange – eksempelvis før en eksamen, men også længere forløb over flere måneder, hvis der er flere fag, som er svære. Vi sikrer derfor, at der opnås den form for undervisning, som giver størst udbytte for dit barn i sidste ende.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Rungsted til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Meget mere end en lektiehjælper

  En ung rollemodel at spejle sig i

  Hos MentorDanmark har alle vores mentorer fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Vores mentorer er derfor alle fagligt dygtige og ambitiøse. Dog er det også vigtigt for os, at en mentor er en rollemodel. En ung-til-ung relation giver både en tryghed og motivation. Da mentoren ofte selv sidder på skolebænken, ved han/hun hvilke udfordringer, der kan være ved de forskellige fag. Desuden har mentoren pensum i frisk erindring

  Priser på lektiehjælp i Rungsted

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.