Dyrehaven
Dyrehaven

Lektiehjælp i Rungsted

Giv dit barn et fagligt løft - få et skræddersyet mentorforløb med en engageret og motiverende mentor

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Rungsted og omegn

Vores mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Oplever dit barn faglige udfordringer? Hos MentorDanmark har vi en række topstuderende, som står klar til at give den bedste lektiehjælp. Vi mener, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i Rungsted - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet. Vi har stor erfaring med at finde det perfekte match, både hvad angår fag, behov, læringsstile og interesser.

Vi er en del af Gyldendal, så ved hvert lektiehjælpsforløb følger kvalitetssikrede materialer i alle fag.

Lektiehjælp i alle fag i Rungsted

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Rungsted og omegn

  Uanset hvor i Rungsted I bor, kan vi således finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Derudover har vi også tilknyttet en række af de dygtigste gymnasieelever fra området blandt andet fra Rungsted Gymnasium. Hos MentorDanmark har vi derfor mange forskellige mentorer, som kan give den bedste lektiehjælp til dit barn.

  Privatundervisning med mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Rungsted

  Der er stor fleksibilitet i forhold til mødested. Mange familier foretrækker undervisningen i trygge omgivelser i hjemmet, men skulle der være behov for, at undervisningen foregår andre steder, er dette også en mulighed. Hørsholm Bibliotek eller Biblioteket på Rungsted Gymnasium byder på gode faciliteter til lektiehjælp, eller måske kender du et sted, som kan være godt til lærerig lektiehjælp?
  Den nære relation mellem mentor og mentee skaber resultater, som kan ses. Mentoren kan derfor også hurtigt finde ud af, hvis der er et behov for at flytte rammerne. Eksempelvis kan matematikken foregå på Rungsted Havn, hvor de mange sejlbåde kan blive centrum i en opgave om geometri. I kan også gå på opdagelse på Karen Blixen Museet. Mentorerne har fingeren på pulsen, både hvad angår pensum og dit barns behov.

  Glad elev, der faar lektiehjaelp i tysk med mentor

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Hos MentorDanmark har vi fokus på elevens behov. Derfor er der stor fleksibilitet i forhold til tidspunkt for undervisning. Lektiehjælpen vil som oftest foregå to timer hver uge, hvilket vi har den største erfaring med. På den måde bliver der skabt struktur, så der kan være fokus på læringen. Vores mentorer er desuden fleksible, så skulle der ønskes mere eller mindre undervisning, kan dette også lade sig gøre.

  Lektiehjælpsforløbene kan strække sig fra få intensive gange – eksempelvis før en eksamen, men også længere forløb over flere måneder, hvis der er flere fag, som er svære. Vi sikrer derfor, at der opnås den form for undervisning, som giver størst udbytte for dit barn i sidste ende.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Rungsted til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Meget mere end en lektiehjælper

  En ung rollemodel at spejle sig i

  Hos MentorDanmark har alle vores mentorer fået 10 eller 12 i de fag, som de underviser i. Vores mentorer er derfor alle fagligt dygtige og ambitiøse. Dog er det også vigtigt for os, at en mentor er en rollemodel. En ung-til-ung relation giver både en tryghed og motivation. Da mentoren ofte selv sidder på skolebænken, ved han/hun hvilke udfordringer, der kan være ved de forskellige fag. Desuden har mentoren pensum i frisk erindring

  Priser på lektiehjælp i Rungsted

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.