Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Holstebro

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Holstebro og omegn

- med en dygtig mentor

Har dit barn brug for lektiehjælp i Holstebro? MentorDanmark har mentorer i hele området og kan skaffe jer en motiverende lektiehjælper, uanset om I bor midt i Holstebro, Måbjerg, Halgårde, Simonstrup eller et andet område nær Holstebro.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet. Alle vores mentorer har fri adgang til Gyldendal, Systime og Restudy, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Holstebro

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Holstebro og omegn

  Mange af vores dygtige mentorer går til dagligt på Holstebro Gymnasium og er udvalgt på grund af deres høje kvalifikationer inden for pædagogik. Derudover kan vi garantere fagligheden hos vores mentorer, alle vores mentorer har nemlig fået testet deres pædagogiske evner inden ansættelse og har 12 eller 10 i alle fag, de underviser i.

  Vores mentorer bliver matchet med elever på baggrund af geografi, men det er lige så vigtigt for os, at dit barns personlighed, læringsstil og interesser passer med vores mentor, så forholdet mellem mentor og elev bliver godt både lærings- og personlighedsmæssigt.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Holstebro

  De fleste familier foretrækker, at lektiehjælpen foregår i hjemmet, så der er trygge rammer og omgivelser. Hvis det ikke er muligt at være hos jer, eller hvis dit barn bliver distraheret af at være hjemme, kan vi sagtens finde et andet sted at være.

  Vores mentorer kender nærmiljøet og har derfor ofte anbefalinger til, hvor der kan afholdes god undervisning. Midt i Holstebro kan vi anbefale Holstebro Bibliotek, men bor I tættere på Ulfborg Bibliotek eller Vinderup Bibliotek, kan vi også undervise der. Udenfor kunne undervisningen for eksempel være i Husby Klitplantage, eller måske har I selv et andet sted, I ville foretrække?

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  I vælger tid og sted, så tilpasser mentoren undervisningen til jer. Det kan være, at I foretrækker to timer fast hver mandag eller onsdag, så der er rutine og genkendelighed. Men det kan også være, at I hellere vil aftale løbende og skifte lektiehjælpsdagen fra uge til uge.

  Vores mentorer er fleksible og tilpasser sig jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Holstebro til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En ung-til-ung-relation, der skaber nærhed

  Mentor underviser og inspirerer dit barn

  Hos MentorDanmark er størstedelen af vores ansatte 17-30 år gamle. Mentorernes unge alder er en styrke på flere planer, for ikke nok med, at den lille aldersforskel skaber grobund for god kemi, så kan mentorerne også tydeligt huske deres eget folkeskole- og gymnasiepensum. Dermed har vores unge mentorer de bedste rammer til at skabe undervisning, der skaber nærhed og skoleglæde.

  Samtidig er rollefordelingen mere klar, når der kommer et ungt menneske udefra og underviser, i stedet for at mor og far pludselig skal agere lektiehjælper i emner, de måske slet ikke kan huske. De faste rammer skaber overskuelighed for eleven, og mentorens klare rolle som lektiehjælper gør også, at dit barn kan spejle sig i mentors glæde ved det fag, som dit barn finder udfordrende. Det er vores erfaring, at denne spejling skaber motivation hos vores elever.

  Priser på lektiehjælp i Holstebro

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.