Vendespil oppefra
Vendespil oppefra

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Hørsholm

Giv dit barn et fagligt boost med skræddersyet lektiehjælp i et fag eller to med en mentor, der har fået topkarakter.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Hørsholm og omegn

Vores mentorer skaber faglig selvtillid

Søger I lektiehjælp i Hørsholm? MentorDanmark tilbyder skræddersyet og motiverende lektiehjælp i Hørsholm til alle fag både i folkeskolen og gymnasiet, for vi mener nemlig, at det skal være sjovt at lave lektier. Vi tager udgangspunkt i dit barns interesser, behov og personlige læringsstil, så vi gennem faglig forståelse og motivation forvandler hade-fag til glade-fag med kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

For os er det vigtigt, at undervisningen passer til netop dit barn. Der er ikke to børn, som er ens, og derfor lærer man heller ikke på samme måde. Hos os tager vi udgangspunkt i både det faglige og det sociale. Det er det, som skaber den faglige selvtillid.

Lektiehjælp i alle fag i Hørsholm

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Hørsholm

  Uanset hvor i Hørsholm I bor, kan vi finde en mentor til jer. Vores team af mentorer i Hørsholm og Nordsjælland har det tilfælles, at de alle brænder for at lære fra sig og skabe skoleglæde. Vores mentorer er topstuderende i de fag, som de underviser i, hvilket sikrer et højt fagligt niveau. Mange af vores mentorer går på videregående uddannelser i København og omegn. Vi har desuden mange af de dygtigste elever fra blandt andet Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt Rungsted Gymnasium.

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har mange års erfaring med at skabe et godt match - både geografisk og fagligt, men også med fokus på personlighed, fritidsinteresser og læreringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Hørsholm

  Når vi skal finde det rigtige match, er der flere faktorer, som spiller ind. Vi spørger derfor ind til fag, niveau, mål, læringsstile og interesser for at sikre den bedste mentor til dit barn. Vi har desuden fokus på, at mentoren kender nærmiljøet i og omkring Hørsholm. Hvis eleven har brug for, at undervisningen ikke foregår derhjemme, kan man mødes på Hørsholm Bibliotek eller udenfor ved Arboretet, hvor man har mulighed for mere frie rammer.
  Den skræddersyede undervisning giver mulighed for at udfolde sig mere kreativt, og her har Hørsholm flere gode muligheder. Eksempelvis er Hørsholm Slotshave en oplagt mulighed til at lege ’kongens efterfølger’ med tyske verber. Både vores mentorers faglige og pædagogiske evner er i top og afprøves løbende, hvilket sikrer den bedste undervisning for dit barn.

  Mentor og elever læser sammen

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Lektiehjælpen skal føles tryg, og derfor er den sociale relation mellem mentor og mentee lige så vigtig som det faglige. Et godt socialt fundament skaber grobund for læring, som gør en forskel. Det handler om, at dit barn får de bedste betingelser for at lære, som passer til ham/hende. Derfor vil undervisningen også foregå den dag på ugen, som passer jer bedst. Som regel vil undervisningen foregå to timer hver uge, men hvis der er brug for at justere dette, så kan det selvfølgelig lade sig gøre.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Hørsholm til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Taet og godt forhold elev og mentor imellem

  Hørsholms mentorer vil gøre en forskel

  Begejstring, der smitter

  MentorDanmarks koncept er bygget op om ung-til-ung-undervisning og en-til-en-undervisning. Kombinationen skaber undervisning, som giver skoleglæde, da mentoren ikke kun fungerer som en lektiehjælper, men også en rollemodel. Barnet vil ofte kunne spejle sig i mentoren, hvilket skaber identifikation og i sidste ende giver motivation. Derfor er de fleste af vores mentorer også mellem 17 og 30 år. Vores mentorer er som regel selv studerende, og de kender dermed til de udfordringer, der kan være ved at gå i skolen. Derudover har de også selv lige været igennem pensum.

  Priser på lektiehjælp i Hørsholm

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.