Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Helsingør

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Helsingør og omegn

Vores mentorer giver motivation og skoleglæde

Bor du i Helsingør og søger lektiehjælp til dit barn? Så er du kommet det rette sted! Vi tilbyder privat lektiehjælp i en bred vifte af fag for elever i både folkeskolen og gymnasiet. Uanset om dit barn har brug for støtte inden for dansk, engelsk, tysk, matematik eller andre fag, kan vi hjælpe med en kompetent og pædagogisk mentor.

Som en del af Gyldendal har vi adgang til de nyeste og bedste fagmaterialer i alle fag, hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen. Alle mentorer er desuden topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag.

Lektiehjælp i alle fag i Helsingør

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Helsingør og omegn

  Hos MentorDanmark har vi landets landets dygtigste undervisere, og de er klar til at hjælpe dit barn med skoleglæde, motivation og faglige udfordringer. 

  Alle vores mentorer i Helsingør studerer på et af Nordsjællands bedste gymnasier i eller en videregående uddannelse i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole.

  Fælles for alle vores mentorer er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge og give deres læringsglæde videre. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Helsingør

  Vores mentorer tilpasser undervisningen efter jeres ønsker og individuelle behov. Vi forstår, at mange familier står over for udfordringer med at jonglere mellem lektier, arbejde, skole, fritidsaktiviteter og tid med venner og familie. Derfor er vores mentorer yderst fleksible i forhold til undervisningsplanlægningen. De kan enten komme til jeres hjem og undervise, eller hvis I foretrækker det, kan undervisningen finde sted på hyggelige steder som f.eks. Helsingør Bibliotek. Der er også mange grønne områder i Helsingør, hvor undervisningen kan udspille sig.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Helsingør tilpasses efter jeres ønsker, interesser og individuelle behov. Nogle familier foretrækker en fast ugentlig eftermiddag til lektiehjælp, mens andre foretrækker aftenundervisning. Det er selvfølgelig helt op til jer, hvad der passer bedst. Lektiehjælpen kan også planlægges fra uge til uge.

  Vi forstår også, at der kan opstå perioder, hvor behovet for lektiehjælp er mere intensivt. Det sørger vi selvfølgelig for at planlægge efter. Vi tilbyder også lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Helsingør til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer er rollemodeller

  Identifikation og spejling

  Vores mentorer er alle unge, og det er en bevidst beslutning. Vi forstår vigtigheden af denne begrænsede aldersforskel, da den gør det muligt for eleverne at se sig selv i deres mentor og skabe en stærk forbindelse. Den tætte relation, der opstår, fremmer en følelse af tryghed, nærvær og tillid. Dette har en tendens til at give børn modet til at stille spørgsmål og udforske selv de mest udfordrende opgaver.

  Vores lektiehjælp hos MentorDanmark er altid en-til-en, hvilket giver rig mulighed for at besvare spørgsmål, arbejde med opgaver, øve sig og dykke ned i stoffet. Vi lægger altid vægt på at skabe et skræddersyet forløb, hvor undervisningen tilpasses ned til mindste detalje, så vi tager hensyn til elevens fritidsinteresser og faglige niveau.

  Priser på lektiehjælp i Helsingør

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød en mentor

  Alle vores mentorer er topstuderende, der brænder for at give sin læring videre til børn og unge. Vores mentorer er mere end blot deres gode karakterer og fungerer i høj grad som rollemodeller. Derfor bliver alle mentorer screenet for deres pædagogiske færdigheder og skal alle gennemgå MentorAkademiet.

  Anna er en af vores dygtige mentorer hos MentorDanmark. For Anna er det altafgørende, at hun har en tæt relation til den eller de elever, hun underviser. Det er det nære forhold, som gør, at undervisningen virkelig får lov til at blomstre. Som Anna selv siger: ”Man kan se, at de lige pludselig begynder at spire. Så tror jeg også, at det spirer lidt inde i mig.”

  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.