Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Allerød

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Allerød og omegn

Vores mentorer gør lektierne sjove

Har dit barn udfordringer med matematikken eller et af sprogfagene? Så fortvivl ikke. Vi har en mentor og rollemodel i Allerød og omegn, der kan hjælpe dit barn med faglige udfordringer i skolen.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vi hjælper hvert år mange familier med øget motivation og skoleglæde. Vi ved nemlig, at når man har tag om det faglige, bliver det sjovere at gå i skole. Som en del af Gyldendal får alle vores mentorer adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så undervisningen er af højeste standard og kvalitet.

Lektiehjælp i alle fag i Allerød

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Allerød og omegn

  Hos MentorDanmark finder I landets dygtigste mentorer, og de er klar til at hjælpe dit barn med skoleglæde, motivation og faglige udfordringer. 

  Stort set alle vores mentorer i Allerød er selv studerende på et af de omkringliggende gymnasier som Allerød Gymnasium og andre omkringliggende i Nordsjælland. Der er også rigtig mange mentorer, der læser på en videregående uddannelse i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet.

  Alle vores mentorer er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så er de alle screenet for deres pædagogiske og sociale kompetencer. De gennemgår alle uddannelsen i MentorAkademiet og bliver klædt på til alt fra ordblindhed, ADHD, motivation m.m. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Allerød

  Med lektiehjælp fra MentorDanmark får dit barn et fleksibelt forløb, der er tilpasset efter jeres ønsker og behov. Det betyder, at I sammen med jeres mentor selv kan planlægge, hvor og hvornår undervisningen skal foregå.

  Foretrækker I, at lektiehjælpen afvikles derhjemme i trygge og vante omgivelser, aftaler I det. Det er selvfølgelig også muligt at flytte lektiehjælpen ud i byen og til grønne områder. Det kan være, at kreativiteten og læringen kan blomstre på Allerød Bibliotek eller en rolig og hyggelig café i nærheden.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Allerød planlægges efter jeres ønsker, interesser og behov. Derfor kan I aftale lektiehjælpen fra uge til uge, men I kan også sætte en fast lektiehjælpsdag i kalenderen enten om tirsdagen eller torsdagen. Det kan være, at dit barn har brug for ekstra lektiehjælp i perioder, og det kan vi planlægge efter. Det er altid dit barns behov, der er i fokus.

  I kan altid ringe ind til fagvejledningen på 61 61 77 77 og få gode råd til, hvor der er optimale rammer for lektiehjælp. Det er også altid muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Allerød til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Én-til-én-undervisning

  Vores mentorer genfinder motivation og skoleglæde

  Alle vores mentorer er unge, hvilket gør det nemt at danne en tæt relation mellem dit barn og mentoren, i modsætning til det typiske forhold mellem lærer og elev. Den nære relation skaber en følelse af tryghed og sikkerhed under undervisningen, hvilket giver dit barn modet til at stille spørgsmål, selv når opgaverne synes udfordrende og komplekse.

  Lektiehjælpen foregår udelukkende én-til-én, så der er masser af tid og mulighed for at besvare alle de spørgsmål, dit barn måtte have. Vores mål er at tilbyde skræddersyet lektiehjælp, hvor vi tilpasser undervisningen til den enkelte elev ned til de mindste detaljer, herunder fritidsinteresser og fagligt niveau med mere.

  Priser på lektiehjælp i Allerød

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.