Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Vejle

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Vejle og omegn

Vores mentorteam i Vejle kan hjælpe dit barn

Har dit barn brug for en håndsrækning i skolen? Så tilbyder MentorDanmark lektiehjælp i Vejle og omegn i alle fag og niveauer i grundskolen og gymnasiet. Lektiehjælpen bliver varetaget af vores dygtige mentorer, som alle har mulighed for at lade sig inspirere af Gyldendals skolemateriale, som alle vores mentorer har fuld adgang til.

Vores mentorer er individuelt udvalgt med fokus på høje færdigheder inden for pædagogik og høj faglighed, og de har alle fået 12 og 10 i samtlige fag, de underviser i.

Lektiehjælp i alle fag i Vejle

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Vejle og omegn

  Vi har mentorer rundt i hele landet, og de er alle topstuderende med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. 

  Vores mentorer i Vejle bor selv i byen eller i omegnen, og mange af dem er lærerstuderende på UCL i Jelling – eller sidder mandag til fredag på skolebænken på Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium & HF eller Vejle Tekniske Gymnasium.

  Så uanset hvor i Vejle I bor, kan vi finde en mentor til jer. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Vejle

  De fleste familier foretrækker, at lektiehjælpen foregår i trygge rammer derhjemme, hvor der er ro og fred. Vil I hellere have undervisning uden for hjemmet, kan mentor også mødes med dit barn på et lokalt bibliotek som for eksempel Vejle Bibliotek eller Give Bibliotek. Skal undervisningen foregå udendørs, kan I sætte jer til rette i et af kommunens mange madpakkehuse, hvor der både er frisk luft og læ for regn.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  De fleste familier vælger at have en fast dag på ugen, hvor mentoren kommer hjem til jer og underviser i to timer. Men hvis det ikke passer ind i jeres hverdag, kan vores mentorer også komme på varierede dage, sådan at lektiehjælpen er fuldstændig tilpasset til jeres hverdag.

  Vi ved, at det kan være svært at finde tid til lektiehjælp i hverdagen. Vores mentorer er fleksible og tager hensyn til jeres hverdag og tilpasser, hvor og hvornår det passer jer bedst.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Vejle til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Skræddersyet ung-til-ung-undervisning

  Vores mentorer motiverer dit barn

  Med tanke på vores mentorers karakterblad er der ingen tvivl om, at de alle er topkvalificerede elever med fagligheden på plads. Derfor kan I altid være sikre på, at det er en fagligt dygtig mentor, der træder ind ad jeres hoveddør. Men mentor er ikke bare endnu en underviser eller ’’bare’’ en fagligt stærk elev fra et nærliggende gymnasium. Vores mentorer brænder nemlig både for at undervise og for det fag, som dit barn har brug for en hjælpende hånd i.

  Dermed får dit barn mulighed for at spejle sig i en fagligt topkvalificeret mentor, som med tiden kan udvikle sig til en rollemodel, der inspirerer dit barn til at få endnu mere ud af timerne i skolen og stræbe efter endnu flere succesoplevelser – og hvem ved, måske kan dit barns hadefag med tiden udvikle sig til et yndlingsfag.

  Priser på lektiehjælp i Vejle

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.