Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Tårnby

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Tårnby og omegn

Vores mentorer i Tårnby kan hjælpe dig

Har dit barn brug for at genfinde skoleglæden og lysten til at lære? Hos MentorDanmark er vores mission at hjælpe børn og unge med faglige udfordringer gennem skræddersyet lektiehjælp. Vores mentorer i Tårnby og omegn står klar til at hjælpe dit barn, hvad end der er tale om tyske verber, digtanalyser eller brøker. Alle vores mentorer er passionerede og elsker at gøre en forskel for børn og unge.

Hos MentorDanmark tilbyder vi lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vores mentorer har et brændende ønske om at give dit barn en følelse af skoleglæde og lyst til læring.

Lektiehjælp i alle fag i Tårnby

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Tårnby og omegn

  Vores mentorer er topstuderende, og de har alle fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de underviser i. Mange af dem læser en videregående uddannelse i København på Copenhagen Business School, Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet

  Til vores store mentorteam har vi også håndplukket de bedste gymnasieelever fra Tårnby Gymnasium og HF og andre omkringliggende gymnasier.

  Alle mentorer har høje faglige ever, og så har de adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Tårnby

  Undervisningen vil typisk foregå i hjemmet i Tårnby, men det er også muligt at flytte lektiehjælpen uden for hjemmet.

  Hvis dit barn har brug for ro og motiverende omgivelser, kan undervisningen flyttes til Tårnby Hovedbibliotek med mange brugbare faciliteter. Har dit barn derimod brug for plads til store armbevægelser, kan lektiehjælpen flyttes udendørs – for eksempel til Byparken eller Travbaneparken.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er meget fleksible, når det kommer til, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. De fleste familier foretrækker en fast ugedag til lektiehjælp, da det giver barnet genkendelighed og rutine. Men vi ved også, at mange familiers hverdag er tætpakket, så for nogle giver det bedre mening at variere fra uge til uge, således undervisningen kan være onsdag den ene uge og lørdag den næste.

  Det har vores mentorer selvfølgelig forståelse for, og ved første møde aftaler I nærmere omkring, hvor og hvordan undervisningen skal foregå.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Tårnby til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning med en ligesindet

  Ung-til-ung-koncept

  Vi er meget stolte af vores skræddersyede en-til-en-koncept, som har hjulpet mange børn og familier. Mentorerne er meget bevidste om, at ikke to børn er ens, og de tilpasser derfor undervisningen efter den enkeltes behov, interesser og foretrukne læringsmåde. Mentor og elev er aldersmæssigt tæt på hinanden, og undervisningen er derfor ung-til-ung. Det gør, at de kan relatere til hinanden, og at undervisningen altid foregår i øjenhøjde.

  En mentor fungerer som en rollemodel og som en faglig og personlig støtte, hvilket er unikt, fordi mentor er autoritær og relaterbar på samme tid. Vi har erfaret, at det er en stor fordel, fordi mentor ved, hvilke udfordringer et barn og et ungt menneske kan stå overfor. Jeres mentor sidder eller har lige siddet på skolebænken og har undervisningsfagene i frisk erindring. Dertil har mange af mentorerne også gemt deres egne noter fra gymnasiet, som kan tages i brug i undervisningen.

  Priser på lektiehjælp i Tårnby

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.