Elev er glad under lektiehjælp med sin mentor
Elev er glad under lektiehjælp med sin mentor

Lektiehjælp i Svendborg

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Svendborg og omegn

Vores mentorer kan hjælpe dit barn

Trænger dit barn til et fagligt selvtillidsboost? Så kan vores mentorer styrke dit barns selvtillid og læringsglæde i skolen. Vores mentorer holder til i hele Svendborg og omegn, så dit barn kan få kvalitetssikret lektiehjælp i Svendborgs midte, i Tved, Rantzausminde eller på Tåsinge.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag og kan hjælpe med alt fra ligninger til analyse af noveller. Uanset om dit barn går i grundskolen eller gymnasiet, kan vi hjælpe. Alle mentorerne elsker deres fag, og de har fået 10 eller 12 i de fag, de underviser i. De har desuden adgang til et væld af materiale fra Gyldendal, Systime og Restudy, som kan inddrages i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Svendborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Svendborg og omegn

  Vores mentorer ved, hvordan man gør usikre skoleelever fulde af selvtillid, og hvordan man vender hadefag til yndlingsfag. Mange af mentorerne er studerende på Svendborg Gymnasium og Svendborgs Tekniske Gymnasium, og nogle læser pædagogik på UCL. Så uanset hvor i Svendborg I bor, kan vi finde en mentor til jer.

  Fælles for dem alle er, at de har fået topkarakterer i samtlige fag, de underviser i, og at de udover deres egne kompetencer også har mulighed for at bruge Gyldendals materialer i undervisningen, så der altid er mulighed for ny og afvekslende undervisning.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Svendborg

  Har dit barn brug for plads til bevægelse, kan undervisning udendørs være en mulighed. I kan fx træne fremmesprog ved at tale om, hvad I ser, langs Svendborg Havn. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på vektoropgaver. Hvis I alligevel foretrækker undervisningen uden for hjemmet, kan dit barn sætte sig til rette på Svendborg Bibliotek sammen med sin mentor. Alternativt kan Stenstrup Bibliotek eller Gudme Bibliotek også tages i brug. Har I hjemme på Tåsinge, kan Lundby Bibliotek også være hjemsted for fantastisk og skræddersyet undervisning.

  For elever der er kinæstetisk orienterede, kan det også gavne at få undervisning udendørs, så der er plads til bevægelse. Så kan I tage en tur langs Svendborg Havn eller Christiansmindestien og tale om hvad I ser - på dit barns fremmedsprog selvfølgelig. Man kan også sætte sig ved Kammerateriet med en kop kakao og kigge på for eksempel vektoropgaver.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For de fleste familier fungerer det bedst med undervisning hos jer på en fast dag på ugen i et fast tidsrum. Det, at undervisningen derved bliver rutinepræget, kan være med til at skabe struktur for dit barn, fordi det ved hvad der skal ske hvornår. Vi tilpasser lektiehjælpen til jeres ønsker og behov. Vores mentorer lytter til jeres behov og lader jer fastsætte undervisningsrammerne.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Svendborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Undervisning fra ung til ung

  Lad dit barn spejle sig i en anden ung

  Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, og de fleste af vores mentorer er stadig studerende. Den model er vi selv overordentligt stolte af, fordi det skaber en mere ligeværdigt forhold mellem mentor og elev, så dit barn kan føle sig tryg og turde kaste sig ud i det fag, som der er brug for hjælp i. Derudover har mentoren endnu pensum i frisk erindring, hvilket gør det nemmere at undervise dit barn.

  Undervisningen foregår ikke kun fra ung til ung, men også fra en til en. Derved sikrer vi os, at vores mentorer har god tid til at sætte sig ind i dit barns behov og tilpasse undervisningen efter dit barns niveau.

  Priser på lektiehjælp i Svendborg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.