Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Skodsborg

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 12 og 10.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Skodsborg og omegn

Vores mentorer sikrer faglig selvtillid

Bor du i Skodsborg og overvejer lektiehjælp til dit barn? Måske driller matematikken eller et af sprogfagene såsom dansk, tysk, fransk eller spansk? Bare rolig. Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Skodsborg og kan hjælpe dit barn med en dygtig mentor, der har fået topkarakter i sit undervisningsfag.

Vi tilbyder den bedste lektiehjælp i dit lokale område til elever i gymnasiet og grundskolen. Du kan kontakte os i dag og få en uforpligtende snak omkring vores muligheder for at hjælpe dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Skodsborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Skodsborg og omegn

  Vi har de bedste undervisere i dit område! Vi screener alle vores mentorer - både for deres faglighed, så de har fået 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så tester vi deres pædagogiske kompetencer inden ansættelse. Derfor tør vi godt garantere, at I får landets bedste lektiehjælp hos os. 

  De fleste af vores mentorer i Skodsborg læser på en af de mange videregående uddannelser i København og omegn – såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra nærområdet i Skodsborg.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Skodsborg

  Vi tilbyder fleksible og skræddersyet forløb i lektiehjælp i Skodsborg. Ønsker I at få lektiehjælp i eget hjem med trygge rammer, kommer mentor hjem til jer.

  Det kan også være, at I foretrækker, at lektiehjælpen skal foregå på det lokale bibliotek f.eks. Holte Bibliotek Hovedbiblioteket i Birkerød Nærum Bibliotek Vedbæk Bibliotekstilbud eller i et grønt område i Dyrehaven eller i Eventyrskoven i Nærum.

  I kan løbende aftale med jeres mentor, hvad der passer bedst for jer.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi ved, at mange familier har en travl hverdag med mange ting i kalenderen, så det kan være svært at finde tid til lektiehjælp. Derfor har vi gjort vores lektiehjælp fleksibel, så I kan planlægge med mentor, hvornår det passer jer bedst at mødes.

  Langt de fleste foretrækker en fast dag til lektiehjælp, men det kan også sagtens planlægges fra uge til uge. Hos MentorDanmark er det også muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Skodsborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Identifikation, tryghed og tillid

  Vi har helt bevidst valgt, at alle vores mentorer skal være unge. Vi tror nemlig på, at den tætte aldersforskel mellem mentor og mentee skaber en unik forbindelse og åbner op for inspirerende muligheder.

  Vores mentorer skaber et trygt læringsmiljø, hvor dit barn vil føle sig komfortabel og tryg nok til at stille spørgsmål og udforske undervisningen. Vi tilpasser altid den skræddersyede lektiehjælp efter individuelle interesser, behov og faglige niveau.

  Priser på lektiehjælp i Skodsborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.