Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Skive

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Skive og omegn

Vores mentorer i Skive står klar

Har dit barn brug for hjælp med at genfinde grebet om og motivationen i et eller flere fag i skolen? Vores mentorteam i Skive er eksperter i at give børn og unge lysten til læring tilbage og kan undervise i hele Skive-egnen. Uanset om I bor centralt i Skive – eller I bor i Vinde, Egeris eller Resen, har vi en dygtig mentor i nærheden til at hjælpe jer.

Vi tilbyder lektiehjælp i alle fag til elever i grundskolen og gymnasiet, og vi tilpasser alle forløb ud fra individuelle behov, interesser og ønsker.

Lektiehjælp i alle fag i Skive

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Skive og omegn

  Vi har mentorer rundt i hele landet, og de er alle dygtige med et brændende ønske om at optimere børn og unges skoleglæde og lyst til læring. Vores mentorer kan hjælpe i alle fag og på alle niveauer i folkeskolen og gymnasiet og har alle fået 10 og 12 i samtlige fag, de underviser i. De fleste af vores mentorer i Skive er i gang med at uddanne sig til lærer på VIA University College eller tage en gymnasial uddannelse på Skive Gymnasium.

  Sikkert er det, at alle vores mentorer har både de faglige og pædagogiske kvaliteter på plads og med skolematerialer fra Gyldendal, kan de alle tilbyde førsteklasses lektiehjælp.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Skive

  Det meste af vores undervisning foregår hjemme hos eleven, men vores mentorer kan også komme med forslag til, hvor I ellers kan være, hvis det passer bedre med ikke at have undervisning i jeres hus. For eksempel kan Hovedbiblioteket i Skive udmærket danne ramme om god og produktiv undervisning.

  Undervisningen kan også foregå udenfor, og især for børn, der lærer bedst ved bevægelse, kan udendørsundervisning være en god idé. Det kunne både være i jeres have, ved Skive Fjord eller et helt tredje sted.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For mange familier kan hverdagen være travl, og det kan være svært at finde et passende tidspunkt til lektiehjælp. Heldigvis er vores mentorer superfleksible, så undervisningen finder sted på et tidpunkt, I selv vælger. Vi anbefaler at have undervisning en fast dag om ugen – to timer ad gangen, så der skabes struktur og tid til fordybning. Er det ikke muligt, kan dagene dog også variere, så det passer ind i jeres planer.

  Vi finder et sted og tidspunkt, der passer jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Skive til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En ung rollemodel at spejle sig i

  Mentor giver dit barn motivationen igen

  Vores mentorer er i langt de fleste tilfælde unge, der selv er i gang med deres egen uddannelse. Den lille aldersforskel skaber grobund for god kemi, da dit barn og mentoren ofte vil kunne relatere til hinanden og dele udfordringer og frustrationer ved at gå i skole.

  Samtidig brænder mentoren for netop det fag, som, dit barn synes, er udfordrende. Dit barn kan derfor spejle sig i mentorens glæde og motivation i faget og se sin mentor som en slags rollemodel. At mentorerne stadig kan huske pensum i folkeskolen og gymnasiet, er også en stor fordel.

  Priser på lektiehjælp i Skive

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.