Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Skanderborg

Få målrettet lektiehjælp til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Skanderborg og omegn

Vores mentorer kan give dit barn skoleglæde

Har dit barn svært ved pensum i et af sine fag? Eller svigter motivationen til overhovedet at lære noget i skolen? Så er vores mentorer i Skanderborg eksperter i at skaffe overblikket og læringslysten tilbage. Alle vores forløb med lektiehjælp er skræddersyede, så de passer til lige dit barns behov og interesser.

Vores mentorer kan hjælpe i hele området nær Skanderborg, så uanset om I bor i midten af Skanderborg eller ude i for eksempel Vrold eller Stilling, kan vi skaffe jer en kompetent og engageret mentor. Vores mentorer kan give dit barn skoleglæde, motivation og lyst til læring.

Lektiehjælp i alle fag i Skanderborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Skanderborg og omegn

  Vores mentorer er blandt de allerdygtigste elever fra Aarhus Universitet og Skanderborg Gymnasium eller et andet i Aarhus og omegn, og de brænder for at lære fra sig i deres egne yndlingsfag. 

  Alle vores mentorer har fået testet deres pædagogiske færdigheder og har adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy. Dermed sikrer vi høj kvalitet i undervisningen, både inden for pædagogik og materialer. De er alle topstuderende med 10 og 12 i deres undervisningsfag og har et brændende ønske om at give børn og unge glæden ved læring tilbage. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Skanderborg

  For nogle børn kan de hjemlige rammer til lektiehjælp være mere distraherende end tryghedsskabende. Så kan det være en god idé at bringe undervisningen ud af huset og et sted hen, hvor dit barn nemmere kan koncentrere sig. Så kan undervisningen eksempelvis foregå på et nærliggende bibliotek – for eksempel Skanderborg Bibliotek.

  Hvis dit barn har brug for meget bevægelse i undervisningen, kan det også fungere godt med undervisningen i naturen. De kan for eksempel gå en tur langs Skanderborg Søs bredder og tale om kanonforfattere eller vektorer eller sætte sig ned og kigge på konkrete opgaver fra skolen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For de fleste familier passer det bedst, at undervisningen foregår en fast dag på ugen – to timer ad gangen i elevens eget hjem. Så er der ingen udefrakommende forstyrrelser, men god tid til at sætte sig ordentligt ind i lektierne.

  Vi tilpasser undervisningen og lektiehjælpen efter jeres behov, så både tidspunkt og sted passer med jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Skanderborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Vores mentorer er rollemodeller

  De giver dit barn skoleglæden tilbage

  Formålet med et mentorforløb er at hjælpe elever i skolen og gymnasiet ved skræddersyet en-til-en-undervisning. Derigennem kan dit barn se, at det ikke er en travl lærer, der samtidig skal fokusere på 20 andre børn, som kommer ind ad døren, men et ungt menneske med tid og overskud.

  Al vores lektiehjælp er tilrettelagt efter den enkelte elev, så det passer bedst muligt til både læringsstil og interesser. Når lektiehjælpen er skræddersyet, får dit barn det optimale ud af undervisningen og kan gøre hurtige fremskridt.

  Derudover er vores lektiehjælpere også unge. Det giver dit barn mulighed for at spejle sig i mentoren. Derved kan mentoren blive en rollemodel for dit barn, hvilket kan inspirere dit barn til at få lyst til at lære endnu mere i skolen.

  Priser på lektiehjælp i Skanderborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.