Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Rødovre

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Rødovre og omegn

En dygtig mentor fra Rødovre står klar

Oplever dit barn faglige udfordringer i et eller flere fag? MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i alle fag, og vi har flere mentorer fra Rødovre, som gerne vil hjælpe dit barn med at få skoleglæden og motivationen tilbage.

Vi er en del af Gyldendal, så alle vores mentorer har fri adgang til kvalitetssikrede materialer, der kan sikre højt fagligt niveau for lektiehjælpen med dit barn.

Lektiehjælp i alle fag i Rødovre

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Rødovre og omegn

  Vi har flere mentorer fra forskellige universiteter nær Rødovre blandt andet Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Desuden har vi nogle af de dygtigste elever fra blandt andet Rødovre Gymnasium som vores mentorer. 

  Alle vores mentorer har fået enten 10 eller 12 i de fag, som de underviser i, og deres faglige niveau er derfor sikret. Derudover tester vi løbende vores mentorer på deres pædagogiske evner, så vi er sikre på, at I får den bedste lektiehjælp til jeres barn.

  Vores mentorer er som oftest mellem 17 og 30 år og kan derfor nemt relatere til nogle af de udfordringer, som hører med til at gå i skole.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Rødovre

  Som regel er undervisningen hjemme hos familien selv i trygge omgivelser. Hvis undervisningen skal foregå andre steder, byder Rødovre heldigvis også på det.

  Man kan for eksempel fordybe sig i lektierne på Rødovre Bibliotek eller gå en tur op til Schweizerdalsparken, hvis undervisningen skal foregå i det fri. Vores mentorer i Rødovre kender sikkert til endnu flere gode steder, hvor en god læringsproces kan finde sted.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen vil oftest foregå to timer hver uge. På den måde sikres der stabilitet i forløbet og en genkendelse hos eleven. Hvis det ikke fungerer i et presset skema, kan man selvfølgelig også have skiftende ’lektiehjælpsdage’.

  Vi ved, at mange familier har en travl hverdag, hvor mange ting skal planlægges. Vi sørger for at tilpasse lektielæsningen efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Rødovre til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Lektiehjælp af en ung mentor

  Nærhed og nærvær

  Konceptet hos MentorDanmark er en kombination af en-til-en-undervisning og ung-til-ung-undervisning. Dette giver lektiehjælp i øjenhøjde, da mentoren selv ikke er meget ældre end eleven. Den nære relation, som opstår mellem mentor og mentee, betyder også, at lektiehjælpen kan skræddersyes. Mentoren vil hurtigt opdage, hvis opgaverne eksempelvis skal være mere visuelle, eller hvis undervisningen skal foregå udendørs. Her byder Rødovre på flere gode muligheder blandt andet Damhussøen, hvor man kan øve sig i tyske gloser om naturen.

  Det er vigtigt, at vores mentorer ikke kun er en lektiehjælper, men også en rollemodel som eleven kan spejle sig i. Vores mentorer ønsker, at de fag, som de er glade for, også kan blive til yndlingsfag hos andre. Hvis eleven kan opnå en identifikation hos mentoren, kan dette blive til motivation for at blive dygtig til et fag.

  Priser på lektiehjælp i Rødovre

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.