Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Lektiehjælp i Risskov

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste mentorer, der alle har fået 12 og 10.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Risskov og omegn

Vores mentorer sikrer skoleglæde

Bor du i Risskov og overvejer privat lektiehjælp til dit barn? Det kan være, at dit barn er kommet bagud i et fag eller to og har brug for et fagligt skub, eller der ofte opstår konflikter ved køkkenbordet, når det kommer til lektielæsningen. Fortvivl ikke, vi kan hjælpe med en dygtig mentor, der har fået topkarakter i det fag, han/hun underviser i!

Hos MentorDanmark kan I få privat lektiehjælp i alle fag, og vi har i mere end 10 år hjulpet både elever i grundskolen og gymnasiet med øget skoleglæde, motivation og faglig stolthed. Vi er en del af Gyldendal, så vi har adgang til de nyeste og bedste fagmaterialer, hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen.

Lektiehjælp i alle fag i Risskov

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Risskov og omegn

  Vi har landet dygtigste undervisere og screener alle vores mentorer for faglighed og pædagogiske kompetencer inden ansættelse. Derfor tør vi godt garantere, at I får landets bedste lektiehjælp hos os. 

  Stort set alle vores mentorer i Risskov er selv studerende på en af de omkringliggende skoler som Risskov Gymnasium eller en anden i området. Rigtig mange studerer på Aarhus BSS eller Aarhus Universitet og er i gang med psykologi, matematik, økonomi, medicin eller lignende. 

  Fælles for alle vores mentorer er, at de brænder for at gøre en forskel for børn og unge og give deres skoleglæde videre. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Risskov

  Ønsker I at få lektiehjælp i eget hjem med trygge og vante omgivelser, kommer mentor hjem til jer, når det passer i jeres hverdag. Det kan også være, at I foretrækker, at lektiehjælpen skal foregå udendørs eller på det nærmeste bibliotek som Risskov Bibliotek eller café.

  Lidt afveksling og en gåtur i grønne områder kan også føre til mere kreativitet og nysgerrighed og forvandle trælse timer med lektier til sjov, glæde og motivation. Det kan være, at en gåtur ved Risskov Strandpark eller Egå Engsø giver anledning til at øve tabeller eller tale engelsk.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi tilbyder fleksibel og skræddersyet lektiehjælp. Det betyder, at vi kan planlægge undervisningen ud fra jeres ønsker og behov. Foretrækker I at få lektiehjælpen på en fast ugedag og tidspunkt, sørger for vi for det. Vi ved også, at mange familier har brug for mere fleksibilitet og vil planlægge fra uge til uge.

  Nogle gange kan der også opstå perioder, hvor der mere intensivt er brug for lektiehjælp, og det kan vi selvfølgelig planlægge efter. Hos MentorDanmark er det også muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Risskov til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Identifikation og spejling

  Alle vores mentorer er unge, og det er ikke tilfældigt. Vi ved nemlig, at den begrænsede aldersforskel gør det muligt for eleverne at spejle sig og identificere sig med sin mentor. Den tætte relation skaber tryghed, nærvær og tillid og giver ofte barnet modet til at stille spørgsmål og undre sig, selv når opgaverne er udfordrende.

  Lektiehjælpen hos MentorDanmark foregår altid én-til-én, så der er rig mulighed for at besvare spørgsmål, løse opgaver, øve og fordybe sig. Vi sørger altid for at lave et skræddersyet forløb og tilpasser undervisningen ned til mindste detaljer, så der er taget hensyn til fritidsinteresser og fagligt niveau.

  Priser på lektiehjælp i Risskov

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.