Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Ringsted

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Ringsted og omegn

- og se dit barns motivation blomstre

Kan dit barn ikke knække koden til at læse? Eller er differentialligninger ikke til at forstå? Hos MentorDanmark har vi sammensat et dygtigt team af ambitiøse mentorer i Ringsted, som gerne vil hjælpe dit barn.

Vi har mentorer i hele Ringsted, så uanset om I bor i Ringsted centrum, Kværkeby eller Høm, så har vi en mentor til jer. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det.

Vi tilbyder privat lektiehjælp i alle fag, så du kan se dit barn blomstre i det fag, der kan give udfordringer i dagligdagen.

Lektiehjælp i alle fag i Ringsted

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Ringsted og omegn

  Mentorerne i Ringsted læser ofte på Midtsjællands GymnasiumZBC i Ringsted eller et gymnasium i Roskilde og omegn. Vi har dog også mentorer, som læser på videregående uddannelser i blandt andet København, og som pendler frem og tilbage. Fælles for mentorerne i Ringsted er, at de alle ønsker at kunne give lektiehjælp til et barn, som har brug for det.

  Vores mentorer har alle fået topkarakter i de fag, som de underviser i, og I kan derfor være sikre på undervisning med et højt fagligt niveau. De har alle fri adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Ringsted

  Uanset om undervisningen skal foregå hjemme eller ude, så garanterer vi, at undervisningen passer til dit barns behov. Er der lidt for meget larm derhjemme, så kan man med fordel blive undervist på eksempelvis Ringsted Bibliotek, som flere af vores mentorer har gode erfaringer med. Hvis der er brug for at komme ud i den friske luft, så kan man tage til Ringsted Stadion, Anlægget eller Ringsted Skaterpark.

  Undervisningen vil blive tilpasset til dit barn, så der er de bedste betingelser for god og sjov læring.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Et mentorforløb hos os sikrer fleksibilitet, både når det kommer til sted, tid og form. Undervisningen vil som regel foregå to timer hver uge, men hvis der eksempelvis er brug for flere eller færre timer, så er dette selvfølgelig også en mulighed.

  Vi tilpasser lektiehjælpsforløbet efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Ringsted til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-undervisning

  Skræddersyet lektiehjælp til dit barn

  Med en-til-en-undervisning bliver der skabt et særligt lærerum for lektiehjælpen, hvor der er tid til at gå i dybden med forskellige opgaver og få gennemgået det, som er svært. Samtidig får mentor og mentee en nær relation, da mentoren ved præcis, hvilke undervisningsformer og hvilke opgaver, som fungerer bedst. Hvis dit barn drager fordel af udendørsundervisning, så kan man for eksempel tage op til Ringsted bymidte og udregne, hvor mange mennesker der går forbi i minuttet, eller gå i Lunden og lave en stafet med navneordenes bøjninger.

  En mentor sidder ofte selv på skolebænken og kender derfor til de udfordringer, der kan være ved at gå i skole. En mentor er derfor ikke kun en lektiehjælper, men også en rollemodel, som eleven kan spejle sig i. Vi tester derfor også løbende mentorernes pædagogiske evner. Det er noget, som vi er særligt stolte af.

  Priser på lektiehjælp i Ringsted

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.