Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp på Østerbro

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp på Østerbro og omegn

En hjælpende hånd i skolen

Mangler dit barn en ekstra hjælpende hånd i skolen? Så står MentorDanmarks lokale mentorteam fra Østerbro klar til at hjælpe dit barn med lektiehjælp i alle fag, uanset om der er tale om grundskole eller gymnasieniveau.

Vores mentorer har alle fået 10 eller 12 i samtlige fag, de underviser i, og de kan hjælpe i alle fag på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet.

Lektiehjælp i alle fag på Østerbro

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor på Østerbro og omegn

  Vores mentorer er unge fra nærområdet, og størstedelen af dem er studerende på en videregående uddannelse i København på for eksempel Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. De mentorer, der ikke går på en videregående uddannelse, er blandt de allerbedste elever på deres gymnasium.

  Alle vores mentorer har adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted på Østerbro

  De fleste familie foretrækker lektiehjælp hjemme hos sig selv, så jeres barn kan føle sig trygt og være i vante rammer. De hjemlige rammer kan dog godt udgøre en udfordring for nogle børn og unge, og her kan det være en god idé at finde et sted uden for hjemmet.

  I sådanne tilfælde kan hjælpen for eksempel rykke til Østerbro Bibliotek, hvor der er gode faciliteter og åbent størstedelen af døgnet. Vores mentorer kan også undervise udendørs, og på Østerbro ville det så være oplagt at bruge Fælledparken. Hvis I selv har et specifikt ønske til undervisningssted, kan I også foreslå det, eller I kan ringe ind til vores fagvejledning, som også kan være behjælpelig med at finde et sted til lektiehjælpen.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  De fleste familier vælger at have en fast ’lektiehjælpsdag’ på ugen, hvor mentoren kommer ugentligt to timer ad gangen. Det skaber overskuelighed og gennemsigtighed, både for mentor og elev.

  Vi har fleksible undervisningsrammer, og I kan bestemme tid og sted selv, så tilpasser vores mentorer sig efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp på Østerbro til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Skræddersyet og personlig ung-til-ung-undervisning

  Mentor sikrer faglighed og selvtillid

  Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra ung til ung, så der er grobund for god kemi mellem mentor og elev, samt et forhold som er tættere end det, der typisk ville være mellem en lærer og elev. Derudover kan mentoren bedre huske pensum, fordi det ikke ligger særlig langt tilbage.

  Det er også en fordel, at dit barn får mulighed for at spejle sig i en mentor, der har fuldkommen styr på og brænder for det fag, som dit barn synes er udfordrende. Dermed kan mentorens skoleglæde smitte af på dit barn, der får lyst til at tilegne sig endnu mere viden. Således kan dit barn blive yderligere motiveret i skolen og gøre endnu større fremskridt.

  Priser på lektiehjælp på Østerbro

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.