Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Ølstykke

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Ølstykke og omegn

Sjov og varierende undervisning

Har dit barn brug for et fagligt løft? Hos MentorDanmark står vi klar til at hjælpe dit barn med lektiehjælp, uanset hvilke(t) fag, der er brug for hjælp til. Vi kan hjælpe i hele Ølstykke, Stenløse og omegn, og vi står klar til at hjælp dit barn med de faglige udfordringer.

Hos MentorDanmark skræddersyr vi et forløb ud fra dit barns behov og interesser, og vi går meget op i at finde det rette match. Faglighed og geografi er essentielle for et ordentligt match, men vi mener også, at det er mindst lige så vigtigt, at mentor matcher dit barns personlighed og foretrukne læringsstil. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for et succesfuldt og lærerigt forløb.

Lektiehjælp i alle fag i Ølstykke

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Ølstykke og omegn

  De fleste af vores mentorer i området går til dagligt på enten Egedal Gymnasium og HF eller på Frederikssund Gymnasium, men vi har også mentorer, som læser en videregående uddannelse på Københavns Universitet

  Fælles for vores mentorer er, at de er ambitiøse topstuderende, som alle ønsker at give børn og unge glæden ved læring tilbage. De har alle fået 12 og 10 i deres undervisningsfag og har fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Restudy, Systime og Gyldendal. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Ølstykke

  Den skræddersyede lektiehjælp foregår som regel hjemme hos jer i Ølstykke, men det er også muligt at mødes et andet sted – for eksempel på Ølstykke Bibliotek, udendørs i en park eller noget helt tredje. I Roskilde er der også mange hyggelige muligheder.

  Nogle børn kan have svært ved at koncentrere sig ved skrivebordet, når legetøj, PlayStation og mobiltelefon er inden for rækkevidde, og det kan i disse tilfælde gavne eleven at rykke lektielæsningen væk fra hjemmet.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  For at skabe en nær relation mellem dit barn og en mentor, så får dit barn tilknyttet en fast mentor, og undervisningen vil foregå på tidspunkter, der passer jer. Nogle familier foretrækker en fast dag til lektiehjælp, hvor andre foretrækker varierende dage, og I bestemmer selv, hvad der passer ind i jeres hverdag.

  Uanset hvor og hvornår, det passer jer, er vores mentorer meget fleksible, så vi kan finde den helt rigtige løsning for jer.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Ølstykke til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  Mere end bare en lektiehjælper

  Hos MentorDanmark er vores mentorer ikke bare lektiehjælpere. De fungerer også som rollemodeller, som dit barn kan spejle sig i. Vi er meget stolte af vores ung-til-ung-relation og den skræddersyede en-til-en-undervisning. Det er vi, fordi kernen til de store faglige succeser bunder i den nære relation – mentor og elev imellem.

  Vores mentorer brænder for at skabe aha-oplevelser, og de bliver endnu mere motiveret af at se dit barn få lys i øjnene, når koden til faget knækkes. De går op i at lave undervisning i øjenhøjde, og vi mener derfor, at det er et plus, at aldersforskellen mellem elev og mentor ikke er så stor. Det betyder også, at vores mentorer selv sidder eller lige har siddet med pensum, og de har det derfor i frisk erindring. De ved, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør.

  Priser på lektiehjælp i Ølstykke

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.