Vendespil med engelske gloser
Vendespil med engelske gloser

Lektiehjælp i Nyborg

Har dit barn brug for en hjælpende hånd? Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste undervisere.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Nyborg og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Mangler dit barn noget ekstra faglig støtte og lektiehjælp i Nyborg? Eller har dit barn helt givet op på et eller flere fag i skolen? Så er vores mentorteam i Nyborg parat til at vende dit barns faglige udfordringer til sejre. Vores engagerende mentorer bor spredt ud i området, så vi dækker hele området nær Nyborg. Derfor kan du være sikker på at få en dygtig lektiehjælper til dit barn uanset om I bor midt i Nyborg, eller uden for byen i for eksempel Aunslev, Vindinge eller Kogsbølle.

Vores mentorer ved, hvordan man gør hadefag til yndlingsfag og har adgang til læringsmaterialer fra Gyldendal, så både mentoren og undervisningsmaterialerne er i absolut topklasse.

Lektiehjælp i alle fag i Nyborg og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Nyborg og omegn

  Uanset hvor i Nyborg I bor, kan vi finde en mentor til jer. Til daglig er mange af vores mentorer dygtige studerende på Nyborg Gymnasium, hvor de får 10 og 12 i alle de fag, de underviser i. Rigtig mange af vores mentorer læser også på Syddansk Universitet i Odense. Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe supergode match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Når du ringer ind på 61 61 77 77, er det en af vores servicemindede fagvejledere, du får i røret. Vores fagvejlednings største ønske er at skabe de helt perfekte matches. Derfor spørger de ikke kun ind til dit barns niveau og mål - men også dit barns personlighed og interesser. Den viden bruger vi nemlig også til at tilknytte den rette mentor til jer. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Nyborg

  I nogle tilfælde kan eleven dog også blive distraheret af at være hjemme sammen med alt sit legetøj og sin computerskærm. I sådanne tilfælde har vores mentorer gode erfaringer med at afholde undervisning ude i lokalområdet. Heldigvis er der gode biblioteksfaciliteter, og både Nyborg Bibliotek, Ørbæk Bibliotek og Ullerslev Bibliotek kan danne ramme om dit barns faglige succesoplevelser.

  Vil I gerne have udendørsundervisning, er der også mulighed for det. Dit barn kan for eksempel sætte sig til rette ved Storebælt sammen med sin mentor, eller tage en tur langs Nyborg Vold, imens dit barn får genopbygget og genvundet sin skoleglæde.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er også fleksible i forhold til, hvilken dag der passer jer bedst med lektiehjælpen. For nogle fungerer det måske bedst at have en fast ”lektiehjælpsdag”, mens det for andre kan være en fordel, at lektiehjælpen den ene uge ligger om mandagen og den næste uge om onsdagen.
  Vores mentorer står parat og planlægger undervisningen ud af, hvad der passer bedst ind i jeres hverdag.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Nyborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En nær relation

  Mentor giver dit barn faglig tryghed

  Hos MentorDanmark foregår undervisningen fra en til en, så der er god tid til at tage hånd om lige dit barns udfordringer og spørgsmål. Når undervisningen foregår i et en-til-en-format, er der mulighed for at skabe den skræddersyede undervisning, som vi er stolte af at tilbyde. Skræddersyet undervisning hos MentorDanmark betyder nemlig, at undervisningen er udformet efter dit barns læringsstil, niveau og mål.
  Undervisningen foregår også fra ung til ung, så vi kan skabe nære og tryghedsskabende relationer mellem mentor og elev. Den unge mentor fungerer samtidig som en figur, som dit barn kan spejle sig i. Dermed kan mentorens glæde og engagement i skolen inspirere dit barn til også selv at ville lære mere og blive glad for det fag, der i øjeblikket driller.

  Priser på lektiehjælp i Nyborg

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.