Header-billede
Header-billede

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Næstved

Vi tilbyder skræddersyet undervisning efter dit barns behov og læringsstil, fordi det giver lyst til læring

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Lektiehjaelp i oejenhoejde med ung-til-ung-undervisning

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Næstved og omegn

Hjælp til lektierne med en dygtig mentor

Har dit barn brug for en hjælpende hånd til skolearbejdet? I MentorDanmark er vi specialister i at skabe skoleglæde og faglig selvtillid. Uanset hvilke udfordringer dit barn står med, kan en af vores inspirerende mentorer i Næstved hjælpe dit barn med at få det bedste ud af skolen. Vores mentorforløb er altid skræddersyet, og ingen faglig udfordring er for stor eller for lille. Målet er altid, at dit barn skal opnå faglig selvtillid.

Lektiehjælpen skal være tilfredsstillende og ligetil. Det sikrer vi blandt andet ved at matche mentor og elev ud fra interesser, så vores lektiehjælp foregår i øjenhøjde. Det skaber nemlig et socialt fundament, der kan være med til at fremme tillid og tryghed under lektiehjælpen.

Lektiehjælp i alle fag i Næstved

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Næstved

  Uanset hvor i Næstved I bor, kan vi finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer bor selv i Næstved og pendler til og fra deres videregående uddannelser. Nogle af de allerdygtigste gymnasieelever fra Næstved er også sluppet gennem nåleøjet. Det giver os samlet en bred vifte af profiler med forskellige fagligheder, personligheder og undervisningsstile. Én ting, som alle vores mentorer i Næstved har tilfælles, er, at de brænder for at skabe succesoplevelser med deres elever.

  Vi tager højde for mange parametre for at levere lektiehjælp af høj kvalitet. I screeningen af kvalificerede mentorer er det et krav, at de har fået 10 eller 12 i samtlige fag, de ønsker at undervise i, og vi udfordrer dem i deres pædagogiske færdigheder, så de også lever op til vores pædagogiske grundlag. Dermed er det kun de mest kvalificerede kandidater, som ender med en plads på vores mentorteam.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Næstved

  Uanset om lektiehjælpen skal foregå ude eller hjemme, garanterer vi, at undervisningen bliver skræddersyet efter dit barns behov. For nogle elever føles det mest trygt, når undervisningen foregår derhjemme, mens det for andre er nødvendigt at komme væk fra distraktionerne derhjemme. Flere af vores mentorer har med stor fornøjelse fx besøgt Næstved Bibliotek sammen med deres elever. I Roskilde og omegn er der også mange hyggelige muligheder.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Fleksibel lektiehjælp, når det passer jer

  Elever i folkeskolen og gymnasiet i Næstved kan få lektiehjælp i alle fag. Oftest mødes elev og mentor to timer hver uge. Det har vi bedst erfaring med. For på den måde bliver der skabt kontinuitet og struktur for eleven. Et mentorforløb er jeres garanti for fleksibel lektiehjælp – både tid, sted, form og indhold kan tilpasses, så vi sikrer den bedste oplevelse for dit barn.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Næstved til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Ung-til-ung-undervisning

  En relaterbar mentor til dit barn

  Med ung-til-ung-undervisning bliver der skabt et særligt læringsrum for lektielæsningen, hvor mentor fungerer som rollemodel. Derfor er de fleste af vores mentorer unge studerende mellem 17 og 30 år. Når aldersforskellen mellem mentor og mentee ikke er så stor, foregår undervisningen nemlig i øjenhøjde.

  Det bliver samtidig lettere for mentor og elev at relatere til hinanden, da mentoren kender til dagligdagen i både folkeskolen og gymnasiet, og mentor har dermed også fag, pensum og metoder i frisk erindring. Uanset alder har vi altid de samme krav til høj faglighed og pædagogisk overskud.

  Priser på lektiehjælp i Næstved

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.