Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor
Pige smiler, fordi hun er glad for sin mentor

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Middelfart

Vi tilbyder skræddersyet undervisning med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Middelfart og omegn

En anderledes og sjov tilgang til læring

Har dit barn svært ved lektielæsningen? Prøv et mentorforløb med lektiehjælp, som er skræddersyet efter jeres behov og interesser. Vi har mentorer i Middelfart og omegn, som kan undervise i alle fag i folkeskolen og i gymnasiet. Uanset om dit barn har brug for hjælp i et eller flere fag, har vi en løsning, der passer jer.

Vores mentorer er alle topstuderende, der har fået topkarakterer i sit undervisningsfag, og derudover er pensum også frisk i erindringen. De har adgang til kvalitetssikrede materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Middelfart

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Middelfart og omegn

  Mange af vores fynske mentorer pendler til Odense, hvor de læser en videregående uddannelse i Odense på Syddansk Universitet (SDU). Derudover har vi også udvalgt nogle af de bedste elever fra blandt andet Middelfart Gymnasium og HF til vores mentorteam. 

  Fælles for mentorerne er, at de brænder for deres fag og for at give børn og unge lysten til læring tilbage. 

  Foruden at være søde og empatiske er vores mentorer også stærke fagligt og har topkarakterer i de fag, de underviser i. Når de bliver ansat hos os, klæder vi dem godt på til jobbet. Derudover tilbyder vi også en lang række mirkokurser om læring, formidling og diagnoser såsom ADHD og ordblindhed. Det gør vi, fordi vi på den måde kan sikre os, at I kun får kvalificerede studerende ind ad døren. Det er vi meget stolte af.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Middelfart

  Lektiehjælpen foregår normalt i trygge rammer hjemme hos jer i Middelfart, da det skaber genkendelighed for barnet og den unge. Men for nogle familier fungerer det bedst at rykke undervisningen væk fra hjemmets fire vægge. Hvis dit barn har brug for ro, kan lektiehjælpen foregå på Middelfart Bibliotek, hvor I kan fordybe jer i et H. C. Andersen eventyr i inspirerende omgivelser.

  Har dit barn derimod brug for bevægelse og fart over feltet, kan I gå en tur ved Middelfart Lystbådehavne og tælle både til en matematikopgave. Der er mange muligheder.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Med et mentorforløb hos os får I en fleksibel mentor, i forhold til hvor og hvornår undervisningen skal finde sted. De fleste familier foretrækker at have en fast lektiehjælpsdag, men det er også muligt at variere det fra uge til uge.

  Det er op til jer, og I aftaler nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Middelfart til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Det rette match

  Når faglighed og personlighed går hånd i hånd

  Hos MentorDanmark er vi af den overbevisning, at der skal mere end geografi og faglighed til at skabe et godt match. Vi bruger tid på at finde det helt rigtige match til dit barn, og vi spørger derfor bredt ind til dit barn. Når I ringer herind, vil I blive spurgt ind til de faglige udfordringer, dit barn oplever, men I vil også blive spurgt ind til interesser, foretrukne måde at lære på, mål og lignende.

  På den måde får vi et nuanceret billede af, hvem dit barn er, og hvilken type mentor vi skal på udkig efter. Mentorerne spænder nemlig vidt i interesser, uddannelser og faglighed. Vores erfaring er, at grobunden for et godt forløb mentor og elev imellem skabes, når de kan mødes i deres fælles interesser.

  Priser på lektiehjælp i Middelfart

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.