Elev og mentor øver matematik udenfor
Elev og mentor øver matematik udenfor

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Lyngby

Boost dit barns skoleglæde og motivation med et mentorforløb med en kompetent lektiehjælper

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Lyngby og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Har dit barn brug for lektiehjælp i et eller flere fag? Så har MentorDanmark en række dygtige mentorer klar til at hjælpe jer. Vi har mentorer i hele Lyngby, så vi kan hjælpe jer, uanset om I bor i centrum af Lyngby, Lundtofte, Virum eller Taarbæk. Bor I længere væk, kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det. Vores mentorer står klar til at hjælpe jer uanset de faglige udfordringer. Vi mener, at det skal være sjovt at lave lektier. Derfor tilbyder vi hos MentorDanmark skræddersyet lektiehjælp i Lyngby - i alle fag og til elever i både folkeskolen og gymnasiet.

Lektiehjælp i alle fag i Lyngby og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Lyngby 

  Uanset hvor i Lyngby I bor, kan vi finde en mentor til jer. Mange af vores mentorer i Lyngby og omegn går på et af gymnasierne i området som Lyngby Gymnasium eller Virum Gymnasium. Vi har desuden rekrutteret nogle af de studerende, som læser på videregående uddannelser som Danmarks Tekniske Universitet eller i København som Københavns Universitet osv. Fælles for vores mentorer i Lyngby er, at de alle er topstuderende i de fag, som de underviser i og har fået 10 eller 12, og så brænder de for at skabe skoleglæde, der giver faglig selvtillid.

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har mange års erfaring med at skabe et godt match mellem mentor og mentee. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Lyngby

  Lektiehjælpen vil som regel foregå i trygge rammer hos jer, men for nogle fungerer det bedst, at undervisningen foregår på et bibliotek eller lignende. Her kan man med fordel benytte Stadsbiblioteket, Virum Bibliotek eller Taarbæk Bibliotek. Disse steder danner gode rammer for motiverende og kreativ lektielæsning. I kan også gå på opdagelse på Sophienholm, Frilandsmuseet og lignende steder, der gemmer på mange kulturskatte og kan danne grobund for spændende samtaler og læring.

  Den skræddersyede undervisning giver også muligheden for at benytte sig af nærmiljøet. Det kan for eksempel være, at en tur omkring Lyngby Sø kan starte en samtale på spansk om naturen, eller at man med en tur op og ned ad gågaden kan regne besparelser på udsalgsvarer. Lyngby og omegn byder på mange gode områder og faciliteter til at gøre læring sjovt.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer dig

  Hos MentorDanmark vil dit barn blive tilknyttet en fast mentor, som underviser på de tidspunkter, der passer til dit barns skema. Her kan undervisningen både lægge mere fast med en ugentlig ’lektiehjælpsdag’, men også mere løst, hvis det passer bedst. Vi bestræber os på at finde en mentor, som bor i nærmiljøet, for at gøre planlægningen nem og ukompliceret. Mentorerne er fleksible og ønsker at skabe et godt og trygt miljø, hvor det er barnets læring, som er i fokus.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Lyngby til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Skræddersyet undervisning

  Lektiehjælp, som giver mening

  Hos MentorDanmark har vi stort fokus på, at undervisningen er tilpasset netop dit barn. Dette opnår vi med en-til-en-undervisning, hvor dit barn får mulighed for at fordybe sig, undre sig og stille de spørgsmål, som der nogle gange ikke er tid til henne i skolen.

  Vores mentorer er også unge mennesker, som selv sidder på skolebænken, og de kan derfor relatere til dit barns udfordringer og tanker ved skolen. Vi oplever, at den nære relation mellem mentor og mentee skaber faglige succesoplevelser og en større skoleglæde.

  Priser på lektiehjælp i Lyngby

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.