Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Køge

Få målrettet lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Køge og omegn

Vores mentorer i Køge kan hjælpe dit barn

Har dit barn et eller flere udfordrende fag i skolen? Hos MentorDanmark tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i Køge. Vi har flere mentorer i Køge, så uanset om I bor i midten af Køge, Ølby, Ølsemagle, Borup, Herfølge eller Strøby Egede, så har vi en mentor til jer. Hvis I bor længere væk, så kan vi selvfølgelig også finde en løsning på det. Vi har dermed et bredt udvalg af mentorer, så vi kan finde det helt rigtige match til dit barn.

Vi er en del af Gyldendal, hvilket sikrer os adgang til kvalitetssikrede materialer og opgaver, som gør undervisningen sjov og varierende.

Lektiehjælp i alle fag i Køge

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Køge og omegn

  Vores mentorer i Køge har det til fælles, at de alle er topstuderende med 12 og 10 i de fag, som de underviser i. De har derfor et fagligt overskud til at lære fra sig og give den skoleglæde videre, som de selv har oplevet. 

  Mange af vores mentorer i Køge går på Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og HTX Køge, men vi har også studerende på videregående uddannelser i København som Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, der pendler.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Køge

  Den skræddersyet lektiehjælp vil ofte finde sted hjemme hos familien selv. Hvis man ønsker, at undervisningen skal foregå et andet sted, så har Køge også mange muligheder for det. Der findes flere biblioteker som Køge Bibliotek, Borup Bibliotek, Herfølge Bibliotek og Rishøj Minibibliotek, hvor der er plads til fordybelse. I Roskilde og omegn er der også mange muligheder.

  Hvis der er brug for at komme udenfor, så er der også mulighed for det. Her kunne man eksempelvis gå en tur gennem Køges hyggelige og gamle gader, mens man øver sig på danske verber. Hvis man har brug for vind i håret, kan man tage til Køge Marina og bruge sejlbådene som omdrejningspunktet i et regnestykke. Køge har mange muligheder og måske har du også en god idé til, hvor undervisningen kan være?

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi tilbyder skræddersyet lektiehjælp, når det passer jer. Mange familier foretrækker at have en fast dag til lektiehjælpen, mens andre ønsker fleksibiliten og friheden til at planlægge fra uge til uge.

  Vi ved, at der kan være travlhed i en hverdag med skole, sport og aktiviteter, så vi sørger for at tilpasse planlægningen af undervisningen efter jeres ønsker og behov.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Køge til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Lektiehjælp i øjenhøjde

  Undervisning for unge af unge

  Vores mange tilbagemeldinger fra familier viser, at det at blive undervist af en ung gør den store forskel. Selvom mange forældre gerne vil hjælpe deres børn, så kan det være svært for børnene at lytte ordentligt efter, og det ender derfor i en ærgerlig oplevelse. Når det er en ung, som kommer ind og underviser, så er det nemmere for barnet at høre efter, fordi undervisningen foregår i øjenhøjde.

  Ydermere er det en fordel, at det ikke er længe siden, at vores mentorer selv sad på skolebænken, og mange gør det stadig. Derfor kan de relatere til de udfordringer, som der er ved at gå i skole både fagligt og socialt. De har desuden pensum i frisk erindring og kender ofte til de nye eksamens- og prøveformer.

  Priser på lektiehjælp i Køge

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.