Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Klampenborg

Få undervisning og lektiehjælp med en fagligt dygtig mentor og rollemodel, der giver lyst til læring og gør lektierne sjove for dit barn.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Klampenborg og omegn

Vores mentorer gør lektierne sjove

Har dit barn brug for lektiehjælp i Klampenborg? Måske det kniber med tabellerne i matematik eller udtalen på engelsk? Det kan også være, at motivationen trænger til et skub op. Så er vi klar til at hjælpe med en topkvalificeret mentor, der har fået 12 og 10 i sit undervisningsfag!

Uanset om dit barn går i grundskolen eller gymnasiet, tilbyder vi lektiehjælp i Klampenborg i alle fag. Vi hjælper hvert år mange familier med øget skoleglæde, meget mere motivation og bedre karakterer. Vi kan også hjælpe jer.

Lektiehjælp i alle fag i Klampenborg

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Klampenborg og omegn

  Hos MentorDanmark har vi landets dygtigste undervisere, og de er klar til at hjælpe dit barn med lektierne og skoleglæden. 

  Stort set alle vores mentorer i Klampenborg er selv studerende på et af de omkringliggende gymnasier som Ordrup GymnasiumGammel Hellerup eller Gentofte Gymnasium. De fleste læser på en videregående uddannelse i København såsom Københavns Universitet, Copenhagen Business School eller Danmarks Tekniske Universitet.

  Alle er topstuderende med 12 og 10 i deres undervisningsfag, og så er de alle screenet for deres pædagogiske og sociale kompetencer. De gennemgår løbende kurser på MentorAkademiet og bliver klædt på til alt fra ordblindhed, ADHD, motivation m.m. 

  Derudover har de adgang til materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy, så de har mulighed for at skabe inspirerende og alsidig undervisning for dit barn. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Klampenborg

  Lektiehjælpen fra MentorDanmark er altid fleksibel og skræddersyet efter jeres ønsker og behov. Derfor kan undervisningen foregå hjemme hos jer i trygge og vante omgivelser, eller den kan foregå i grønne omgivelser som f.eks. i Dyrehaven, hvor man kan få et frisk pust og nyt perspektiv på lektiehjælpen og de forskellige opgaver.

  Lektiehjælpen kan også afholdes på en nærliggende café eller det lokale bibliotek. Vores mentor tilpasser undervisningen efter jeres ønske.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Lektiehjælpen i Klampenborg tilrettelægges efter jeres ønsker, interesser og behov. I kan vælge at planlægge lektiehjælpen fra uge til uge, men I kan også aftale en fast dag for lektiehjælpen enten mandag eller onsdag. Det er helt op til jer, om I vil planlægge fleksibelt eller foretrækker faste rammer for undervisningen.

  I er altid velkommen til at ringe ind til fagvejledningen på 61 61 77 77 og få gode råd til, hvor der er optimale rammer for lektiehjælp. Det er også altid muligt at få lektiehjælp online.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Klampenborg til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Én-til-én-undervisning

  Skræddersyet og målrettet til dit barn

  Vi baserer vores undervisning individuelt og tilpasset præcis til dit barn baseret på interesser, behov og faglige niveau. Det er vigtigt for os, at der er det helt rette match mellem mentor og elev, så ondt i maven kan forvandles til faglig selvtillid og større skoleglæde.

  Alle vores mentorer er unge, så derfor vil der naturligt opstå en spejling og et nært forhold mellem mentor og dit barn. Vores mentorer er ikke blot lektiehjælpere, men de bliver hurtigt rollemodeller og får en vigtig betydning for de familier, de underviser hos.

  Priser på lektiehjælp i Klampenborg

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.