Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Kastrup

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Kastrup og omegn

Vi tilpasser dit barns behov

Har dit barn brug for ekstra hjælp og støtte til lektierne? Hos MentorDanmark brænder vi for at give børn og unge glæden ved læring tilbage, og det gør vi igennem skræddersyet lektiehjælp. Uanset om det er matematiske ligninger, digtanalyser eller engelske gloser, der volder problemer for dit barn, så står vi klar til at hjælpe jer.

Vi gør meget ud af at finde det rette match mellem elev og mentor,

fordi vi er af den overbevisning, at magien for alvor sprudler, når mentor og elev går godt i spænd – både fagligt og personligt.

Lektiehjælp i alle fag i Kastrup

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Kastrup og omegn

  Matchet mellem mentor og elev er baseret på dit barns behov, interesser og foretrukne måde at lære på. Hos MentorDanmark har vi et stort netværk af mentorer med forskellige interesseområder og faglige kompetencer, og vi udvælger nøje den rette mentor til lige netop jer.

  Vores mentorer er omhyggeligt udvalgt, og en del af dem har vi håndplukket fra bl.a. Ørestad Gymnasium og Tårnby Gymnasium og HF. Mange af dem studerer også på en videregående uddannelse i KøbenhavnKøbenhavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet. Fælles for dem er, at de har fået 10 og 12 i deres undervisningsfag, og så har de fri adgang til kvalitetssikrede materialer fra Restudy, Systime og Gyldendal. 

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Kastrup

  Undervisningen foregår som regel i jeres hjem i Kastrup i trygge rammer. Nogle børn og unge kan have svært ved at fokusere på lektierne, når der er udsyn til sengen eller computeren, og det kan derfor være en god idé at rykke ud af huset. Undervisningen kunne blandt andet foregå på Vestamager Bibliotek, hvis dit barn har brug for ro og fordybelse. Hvis dit barn derimod har brug for bevægelse og fart over feltet, er udendørs undervisning ved fx Bevægelseslandskab i Kastrup en oplagt mulighed.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vi ved, at hverdagen kan være tætpakket, og vores mentorer er derfor meget fleksible. Lektiehjælpen skal selvfølgelig passe ind i jeres hverdag, og det er derfor op til jer, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle kan bedst lide at have en fast undervisningsdag om ugen, mens andre foretrækker, at det varierer fra uge til uge.

  Hvor og hvornår? Det er helt op til jer. Vores mentorer er fleksible.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Kastrup til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Med en mentor får I mere end en lektiehjælper

  En rollemodel, der skaber lyst til læring

  MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i form af en-til-en-undervisning med en af vores mange dygtige mentorer. Vi yder også ung-til-ung-undervisning, og det vil sige, at aldersforskellen på mentor og elev ikke er så stor. Det ser vi som en fordel, fordi vores erfaring er, at børn og unge med faglige udfordringer lærer af at spejle sig i andre unge mennesker.

  Når et barn identificerer sig med sin mentor, vil eleven ofte se op til mentorens egen glæde ved læring. En anden fordel ved ung-til-ung-undervisningen er, at vores mentorer ikke bare er en lektiehjælper – de er en faglig støtte og en rollemodel. Mentorerne ved selv, hvilke udfordringer man kan stå overfor som barn eller som ung, og de kan derfor guide og lytte på en helt særlig måde.

  Priser på lektiehjælp i Kastrup

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Prisen er inkl. materialer, opgaver og øvelser fra Danmarks største undervisningsforlag Gyldendal. Ved køb af forløb i fagene dansk, engelsk og/eller matematik til 1.-6. klassetrin får I lige nu en gratis velkomstpakke med. Det giver den bedste start og de bedste vilkår for et godt forløb med motiverende og varierende undervisning.

  Bemærk: Vi hjælper naturligvis også med alle andre portaler og bogsystemer, som eleven i forvejen bruger.

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.