Glad og smilende dreng
Glad og smilende dreng

Brug for en mentor?

Vores fagvejledere er klar til at tage
en uforpligtende snak om jeres behov

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

Lektiehjælp i Hvidovre

Få tilpasset lektiehjælpen til dit barn og giv dit barn et fagligt og personligt løft med en dygtig mentor, der skaber skoleglæde og motivation.

Åbent nu og indtil kl 21:00.
Bliv kontaktet eller ring på tlf: 44 777 333

Brug for en mentor?

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Hvidovre og omegn

Det skaber faglig og personlig succes

Hænger dit barn med hovedet ved tanken om et specifikt fag? Så giv dit barn en gave for livet; et fagligt og personligt løft i form af lektiehjælp. Hos MentorDanmark tilpasser vi et forløb efter dit barns behov, fordi alle børn er unikke – også når det kommer til læring.

Vi har en klar vision om at skabe skoleglæde for børn og unge i Danmark, og derfor tilbyder vi skræddersyet lektiehjælp i alle fag på alle niveauer i grundskolen og gymnasiet. Vi gør en dyd ud af at finde det rette match mellem elev og mentor, fordi vi mener, at der skal mere end faglighed og geografi til at danne grobund for et godt forløb.

Lektiehjælp i alle fag i Hvidovre

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen
bølge grafik

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Hvidovre og omegn

  Vores fagligt stærke mentorteam i Hvidovre er rekrutteret fra de bedste omkringliggende gymnasier og universiteter. Mange af dem læser i København på Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet eller Københavns Professionshøjskole. 

  Vores mentorer er engagerede og støttende, og der er ikke en finger at sætte på deres faglighed. Hos MentorDanmark rekrutterer vi kun dem, som har fået karaktererne 10 eller 12 i de fag, de skal undervise i. Vi kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at det er en kompetent og dygtig mentor, der træder ind ad døren hjemme hos jer.

  Men et godt karakterblad er ikke ensbetydende med en direkte plads på vores mentorteam. Mentorerne skal selvfølgelig også besidde de rette pædagogiske færdigheder, og vi klæder dem derfor godt på til jobbet som mentor. Derudover tilbyder vi mentorerne en række mikrokurser, som giver dem endnu flere værktøjer inden for blandt andet læring, formidling og diagnoser som ordblindhed og ADHD.

  Til undervisningen har mentorerne adgang til et hav af materiale igennem Gyldendal og Systime til alle fag og klassetrin – i leg og læring er det kun fantasien, der sætter grænser.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Hvidovre

  Som regel vil undervisningen finde sted i jeres hjem i Hvidovre, men det er også en mulighed at mødes uden for hjemmet. Det kunne for eksempel være på Hvidovre Bibliotekerne, hvis dit barn ønsker rolige rammer. Hvis det derimod er plads og bevægelse, der er brug for, kan vi rykke undervisningen udendørs – her ville Planetstien være oplagt, hvis det er fysikfaget, dit barn har svært ved.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er derudover meget fleksible i forhold til, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Nogle kan godt lide at have en fast dag til lektiehjælp, da det skaber forudsigelighed for eleven. Andre foretrækker at variere det fra uge til uge. Det er helt op til jer, og det aftaler I nærmere med jeres tilknyttede mentor til det første møde.

  Vi tilpasser lektiehjælpen efter jeres ønsker og behov om tid og sted.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med skræddersyet lektiehjælp i Hvidovre til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  En-til-en-relationen er vigtig

  Lektiehjælp med en rollemodel

  For os er nøglen til et skræddersyet mentorforløb bygget op omkring succesoplevelser og en stor fornøjelse ved læring, og her mener vi, at forholdet mellem mentor og mentee er afgørende. Vores mentorer tilbyder ikke blot lektiehjælp, de er nemlig også rollemodeller, der lyser dagen op, når det er lidt trist og udfordrende.

  Vores mentorteam består af en bred palette af mentorer med mange forskellige fagområder og interesser, og vi har derfor den helt rette mentor til lige præcis dit barn. Hos MentorDanmark går vi op i at matche mentor og elev på flere områder end bare faglighed og geografi. Det gør vi, fordi det gode match mellem mentor og elev opstår ved fælles interesser og god kemi.

  Priser på lektiehjælp i Hvidovre

  Brush-up

  24 timer

  Perfekt til eleven, der har brug for et skub i den rigtige retning, vil have finpudset niveauet og have det sidste med. Maks. 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  359,-

  Online forløb

  329,-

  6 måneders gyldighed Bliv kontaktet
  Populær!

  Mentorforløb

  48 timer

  Den optimale løsning for eleven som mangler faglig udvikling, samt selvtillid og motivation i faget. Anbefalet til 1 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  339,-

  Online forløb

  309,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Udvidet mentorforløb

  72 timer

  Perfekt til eleven med store huller fagligt eller særlige behov. Løbende hjælp og støtte til et helt skoleår og op til 2 fag.

  Timepris

  Fysisk forløb

  319,-

  Online forløb

  289,-

  12 måneders gyldighed Bliv kontaktet

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel
  lukke ikon

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så skriv endelig til os på info@mentordanmark.dk
  Vi vender tilbage hurtigst muligt.