Matematikundervisning oppefra
Matematikundervisning oppefra

Lektiehjælp i Horsens

Vi tilbyder skræddersyet undervisning i Horsens og omegn med materialer fra Gyldendal og Systime, og vi har landets dygtigste studerende, der alle har fået 10 og 12.

Bliv kontaktet

Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
Telefonnummer

Åbent nu indtil 21:00 Ring 61 61 77 77

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden
Mentor hjaelper elev med lektierne

Få kvalitetssikret lektiehjælp i Horsens og omegn

Vores dygtige mentorer er klar til at hjælpe dit barn!

Mangler I en lektiehjælper i Horsens? MentorDanmark leverer motiverende og personlig lektiehjælp til jeres behov. Uanset om I bor i centrum af Horsens, i Dagnæs, Stensballe eller Hatting, finder vi den rette mentor til jer. Vi dækker nemlig hele Horsens-området, fra folkeskolen til gymnasiet og i alle fag.

Vores mentorer har forskellige uddannelsesbaggrunde og -trin, hvilket giver os en bred palette af lektiehjælpskompetencer og mentorprofiler, så lige netop jeres behov og læringsstil kan blive matchet med den helt rette mentor.

Gennem faglig forståelse og motivation forvandler vores mentorer hade-fag til glade-fag med materialer fra Gyldendal, Systime og Restudy.

Lektiehjælp i alle fag i Horsens og omegn

- i både grundskolen og gymnasiet
Grundskolen
Gymnasiet
Laver opgaver i bogen

Sådan foregår lektiehjælp

  1

  Behovsafklaring

  Samtale om interesser og behov

  2

  Det gode match

  Den rette mentor udvælges til jer

  3

  Opstartsmøde med mentor

  Mød jeres mentor og mærk kemien

  4

  1-1 lektiehjælp

  Undervisning - fysisk eller online

  5

  Følg med undervejs

  Følg udviklingen på Forløbsportalen

  Find en mentor i Horsens og omegn

  Uanset hvor i Horsens I bor, kan vi finde en mentor til jer. Mange af mentorerne studerer på VIA University College eller i studiebyen Aarhus på Aarhus Universitet.

  Derudover har vi også rekrutteret de allerdygtigste gymnasieelever fra Horsens, der også har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. 

  Vores mentorprofiler spænder bredt, og vi har gode erfaringer med at skabe et rigtig godt match – både rent geografisk og fagligt, men også i forhold til personlighed, fritidsinteresser og foretrukne læringsstil.

  Mentee glad for at se mentor

  Få lektiehjælp derhjemme

  - eller et sted i Horsens

  Vi tilbyder fleksible rammer for lektiehjælp i Horsens og kan tilpasse lektiehjælpen til jeres behov. Mentorerne gør en dyd ud af at finde netop de metoder og rammer, som fungerer bedst. Fællesnævneren er dog altid at skabe et trygt læringsrum. De fleste vælger at få mentoren hjem til sig selv, fordi de måske føler sig mest trygge der. Andre foretrækker lektielæsning ude af hjemmet, hvor omgivelserne understøtter læring og ikke har de samme distraktioner som derhjemme. Lektiehjælpen kan fx snildt klares på Horsens Bibliotek, Brædstrup Bibliotek eller på egen skole.

  Lektiehjælp på computeren med mentor og elev

  Lektiehjælp, når det passer jer

  Vores mentorer er også fleksible med hensyn til dag og tidspunkt, så I kan planlægge efter, hvad der passer jer bedst. For nogle er en fast dag det rigtige valg, mens det for andre passer bedre, at ’lektiehjælpsdagen’ varierer fra uge til uge. På den måde kan I planlægge lektiehjælpen ud fra, hvad der passer bedst i jeres program.

  Lektiehjælp er det perfekte studiejob, hvor du gør en forskel

  Bliv kontaktet

  Hurtigst muligt I eftermiddag I aften I morgen
  Telefonnummer

  Hvorfor vælge MentorDanmark?

  - hør, hvad vores familier mener

  Vi har mere end 10 års erfaring med lektiehjælp i Horsens til børn og unge i grundskolen og gymnasiet. Vi har hjulpet over 70.000 familier med skræddersyet lektiehjælp, og alle vores mentorer får 10 eller 12 i deres undervisningsfag. De tilbyder mere end blot lektiehjælp og er også en rollemodel i dit barns liv. Hør herunder, hvad nogle af vores familier mener om os. 

  Mentee lytter

  Lektiehjælper og rollemodel

  Mentor skaber lyst til læring hos børn og unge

  Fælles for samtlige mentorer er, at de brænder for at gøre en forskel og skabe lyst til læring hos børn og unge. Det gør de gennem den ung-til-ung-relation, som skaber et rum, hvor man tør lave fejl og kan fejre succeser sammen. Den nære relation er også det, som både mentorer og familier fremhæver som unikt ved lektiehjælpen i deres tilbagemeldinger.

  Lektiehjælperen kommer således til at virke mere som et forbillede og en god kammerat, som både hjælper med noget helt konkret på ’lektiehjælpsdagen’, men også er en god støtte og ven i forhold til den personlige udvikling, der strækker sig over en længere periode.

  Priser på lektiehjælp i Horsens

  Fysisk
  Online

  Mød et udvalg af vores dygtige mentorer

  - der alle brænder for læring og trivsel

  Har du spørgsmål?

  Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, så udfyld dit spørgsmål og mail nedenfor, så vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Tusinde tak for dit spørgsmål.

  Vi vender tilbage på telefon eller mail inden for 24 timer.
  Du er altid velkommen til at ringe direkte til os på 61 61 77 77.